< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 18 Şubat 2019; 11:41:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 18 Şubat 2019; 11:41:32 > |
|
Moueson demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Hayatımda A3 sedan kadar kötü bir araç görmedim. Sözde Audi fakat içi çok kötü ve dar. Corollanın içi A3 sedandan kat kat daha iyi. A3 sportback olsa olabilir fakat sedansa corolla.
|
Yine geldi gönlümün efendisi
|
3 senelik araca o paralar verilmez.ilk geldiğinde 1.0'lar 85000e satılıyordu.Bence corolla.
|
Bu 2 seçenek arasından ben Corolla tercih ederdim. İlk durağım da bir LPG dönüşüm servisi olurdu. Hasar kayıtlı "aracımız" diye başlayan bir ilandan kesinlikle uzak dururdum. Sıfır olur, kafan rahat olur keyifle kullanırsın. DSG gibi bir problemin de olmaz.
|
Edit: AUDI hasar olarak şu şekilde “Aracımızın sağ tarafı komple boyalı ,dolu hasarı görmüş bundan kaynaklı olarak kaputta izler vardır. 7979 tl tramer kaydı bulunuyor”
———— Sağ taraf komple boyalı ve dolu hasar izleri var ve hala! A3 alınır diyen var?? |
Hani bir video vardı teyzeye soruyorlar:
- Hafta sonunu kimle geçirmek istersiniz? A) Eşinizle mi? - B !!! Bu kıyaslamadaki A3 için de geçerli. - Hangi araç alınır? A) Audi A3, "Aracımızın sağ tarafı komple boyalı ,dolu hasarı görmüş bundan kaynaklı olarak..." - B !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|