Şimdi Ara

19 CORALLA 1.6 Dream Multidrive S MI 16 AUDI A3 1.0 TFSI Dynamic Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz olsaydınız hangi aracı seçerdiniz ?

2019 Corolla 1.6 Dream Multidrive S fiyatı 127.500

[YENİ BULDUM] 2016 A3 Sedan 1.0 TFSI Dynamic S-Tronic 20000 km fiyat 119.750 (Pazarlık payıda var) (Hasarsız,boyasız, değişen yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 18 Şubat 2019; 11:41:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Almayı düşündüğüm arabaya saygısızlık ederek “beş para etmez” yakıştırmasını yapıyorsun.Önce düzgün yorum yap, insanların almayı düşündüklere şeye “beş para etmez” diye bir tamlama yapılamaz.Daha uygun bir dille yazabilirsin
  • Ben audi secerdim.
  • A3.
  • 3 senelik araca o paralar verilmez.ilk geldiğinde 1.0'lar 85000e satılıyordu.Bence corolla.
  • Hayatımda A3 sedan kadar kötü bir araç görmedim. Sözde Audi fakat içi çok kötü ve dar. Corollanın içi A3 sedandan kat kat daha iyi. A3 sportback olsa olabilir fakat sedansa corolla.
  • Bu tereddütü yaşamazdım bile direk A3 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hayatımda A3 sedan kadar kötü bir araç görmedim. Sözde Audi fakat içi çok kötü ve dar. Corollanın içi A3 sedandan kat kat daha iyi. A3 sportback olsa olabilir fakat sedansa corolla.
    İçi ne olarak çok kötü hocam ? Dar demişsin fakat Corollanın içine göre çok bir farkta göremedim.Aydınlatırsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel
  • Ikısını de secmezdım, 95bın tl ye 1.4t 140hp tam otomatık astra sedan varken corollaya falan para verılmez
  • 2014 A3-2005 Toyota Corolla'yı üst üste kullandım. Değişikliklerden dolayı bir şey diyemem fakat lansmanı yeni yapılıp yeni çıkmış bir aracı almak biraz sıkıntılı olabilir. Kronik sorunlara çözüm bulunması zaman alabilir.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Yine geldi gönlümün efendisi
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Renault sürerken ayaklarıma masajda yapsa genede o parayı vermem.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Almayı düşündüğüm arabaya saygısızlık ederek “beş para etmez” yakıştırmasını yapıyorsun.Önce düzgün yorum yap, insanların almayı düşündüklere şeye “beş para etmez” diye bir tamlama yapılamaz.Daha uygun bir dille yazabilirsin
  • Corolla daha alınabilir duruyor. Daha iyi bir araç dersem topa tutarlar, bence ikisini de test edin. Alternatif olarak civic rs olabilir.
  • Corolla alınır net. Bende a3 sportback var o olsa belki ama . Sedanın arkası ciddi basık ve dar
  • Bu 2 seçenek arasından ben Corolla tercih ederdim. İlk durağım da bir LPG dönüşüm servisi olurdu. Hasar kayıtlı "aracımız" diye başlayan bir ilandan kesinlikle uzak dururdum. Sıfır olur, kafan rahat olur keyifle kullanırsın. DSG gibi bir problemin de olmaz.
  • Corolla
  • A3 Sedanı her ne kadar beğenmesem de Audi'nin yan sanayi üretimi gibi gözüme gelse de bu iki araç arasında kalacak olsam kesinlikle A3'ü seçerim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.