Bildirim
19' Hyundai Q910 ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
LG yi öneririm.ayrıca yazıoğlu yada ona benzer tüm monitörleri görebileceğin bir han,market vs ye git.monitör alacak tüm arkadaşlara önerim "seçtiğiniz modelleri yan yana görmeden almayın". -
Hyundai q790 kullanıyorum. 17", 3 yıl garantisi var... Üst seviye bir monitor. 1600*1200@75 Hz çalışabiliyor. Renk, canlılık vs. iyi, memnunum. Senin dediğin model bu çözünürlükleri destekliyor mu bilemem ama marka olarak öneririm sana.
Aynı fiyat seviyesinde ise philips almanı öneririm, 2. el kolay satarsın ama hyundai genelde düşük fiyata sahiptir diğerlerinin yanında. Satın aldığın yerde buna düşün, aradaki fark tatmin edici değilse philips al, yoksa hyundai... -
uzun zamandır q910 kullanıyourm. kalite ve netlik olarak fena değil ama bir sony veya lg de değil. -
Hyundai de 17' olarak Q790'dan başka tanımam etmem. Düşük modellerini alacağıma Bir Philips 107T alırım daha iyi. -
q910 250 $ a alınabilecek en iyi monitördür
5 aydır kulanıyorum
monitörün hiç bir negatif yanı yoktur
görüntü kalitesi de çok güzeldir. Dynaflat tir, 17 monitör büyüklüğündedir, refresh i süper diyebiliriz, tco 99 sertifikalı nispeten az elektrik tüketimli. Yalnız şunuda peşinen söyleyeyim LG900b sanıyorum (modelinden emin değilim) ama lg nin 19 flatron modelinin görüntü kalitesi daha üstün aradaki fiyat farkı ise ~70$+kdv dir Yani paranız 250 $ civarı ise başka alternatifiniz yok daha fazla para verebliyorsanız lg 19 flatron daha başarılı
monitör kimsenin lafı ile alınmamalı büyük şehirde iseniz gidip bizzat görerek alın
saygılar -
2001 sonunda F910 almistim mukemmel cikti. Bir arkadasa aynisindan aldik iki gun sonra bozuldu hemen degistirdik, yenisi tik demedi. 2002 Kasimda 3 adet Q910 aldim. Valla alem . olmus ne diyeyim CRT monitor olayini tamamen bitirdiler zaten para kazanip LCD alacaz insallah :] Bugun CRT monitor alacak olsam Q910 dan baskasi gozum gormez. Tabi NEC ayni fiyata zatmaya kalkmazsa :p
1280x1024 te 90 yada 100 Hz kullanilmasini israrla tavsiye ederim.
Simdiden hayirli olsun ;}
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X