Merhabalar, Elimde bulunan CMV 926-DVI 19"lcd Monitöre Digital Receiver Cihazını Nasıl bağlayarak bilgisayar bağımsız uydu kanallarını seyredebilirim. Bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
öncelikle bikaç sorum olacak LCD nin rf girişi var mı? eğer varsa recevier ın çıkışına rf modülatörü alıp bağlayabilirsin ama yoksa elektronikcilerde bilgisayar monitörüne scarttan giriş yapabileceğin bir çözücü bulman gerekiyo
şuna kısaca bağlanamaz desek daha doğru olur öyle birşey yapmaları bilmiyorum ama beklenemez yoksa LCD Tv satamaz bu adamlar
kesinlikle bağlayabilirsin ama ayrıntısını bilmiyorum... bir uydu fuarında receiver dan lcd monitörlere görüntü verdiklerini görüp ilgimi çekmişti..bir tarafında scart diğer tarafınad erkran kartı çıkışı olan dönüştürüler kulanmışlar nerde satılır bilmem...karaköyde bulman olası
Merhaba Bana lazım olan aparat Scart Vga dönüştürücü veya scart Dvi dönüştürücü olabilir. Uyduda Aynı zamanda svideo çıkışıda mevcut. Svideo Vga veya Svideo dvi dönüştürücüde olsa bu işi çözebilirim diye düşünüyorum. Digital yayın seyretmek istediğim için ekstra olarak Avertv tarzı bi parça almak istemiyorum araya. Teşekkür ediyorum ilginize.
quote:
Orjinalden alıntı: PAON
Merhaba Bana lazım olan aparat Scart Vga dönüştürücü veya scart Dvi dönüştürücü olabilir. Uyduda Aynı zamanda svideo çıkışıda mevcut. Svideo Vga veya Svideo dvi dönüştürücüde olsa bu işi çözebilirim diye düşünüyorum. Digital yayın seyretmek istediğim için ekstra olarak Avertv tarzı bi parça almak istemiyorum araya. Teşekkür ediyorum ilginize.
bu dönüştürücüyü uygun fiyata bulmak istiyoson öncelikle elektronik parça satan malzemecilere bakmanı tavsiye ederim.
arkadaslar simdi normal pci tv kartina ps2 bagladigimizda goruntu akici olmuyor yavas oluyor normal tv'ye ps2 baglamis gibi goruntu olmuyor.Simdi bu AVerTV Box7 'yi alsak acaba goruntu yine pci tv karitindaki gibi yavasmi olur yoksa tv'deki gibi normal hizlimi olur.
bu dönüştürücüyü uygun fiyata bulmak istiyoson öncelikle elektronik parça satan malzemecilere bnakmal1s1n
scart ı vga girişine ceviren bi adaptör buldum arkadaslar ama yabancı bi sitede yeni gördüm ve satılan yerlerı aramaya baslıyorum sizde bulursanız haber verin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme