Bildirim
19 yaşındayim sokağa çıkabilir miyim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben de merak ediyorum up -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 12 Mayıs 2020; 22:6:41 > -
işler kitabevi varsa şehrinde numarasını bul internetten arayarak ya da whatsapp dan sipariş ver gün içinde kargo ve 50 tl üstüne bedava. -
yakalanırsan 3150 tl cezası var ama bence semtindeki polis merkezini ara sor acil değilse hiç bulaşma derim laf yersin durduk yere bahanen gerekli olmalı bide görüşmeyi kaydet polis gelir yanına hemen kaydı dinletirsin yazdıktan sonra itiraz işi uzun hikaye -
yarın çıkabilirsin belirlenen saatler aralığında.
1 haziran itibarıyla yayınlanan pdf'e göre sokağa çıkma yasağı bitiyor o zaman istediğin kadar çıkarsın -
Gerek kalmadi sipariş ettim trendyoldan -
Bu kitap işler denen sitede diğerlerinden farkı yok canlı sohbet koymuşlar adama bi soru soruyoruz kopyala yapıştır cevabı veriyor başka soru soruyoruz cevaplamadan kapatıyorlar ayrıca aynı gün kargo falan yok 10 gün diyor tavsiye etmiyorum haberiniz ola.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X