Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
38.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türktelekom'a Fırsat 8Gb ile başladım ve prime eksper 12gb ile TT defterini kapattım. Yeni taşındığım eve kadar çok güzeldi ancak TT yeni evimde çekmez oldu e bide operatörde çıkıp yeni müşteri gibi girmeyince fahiş fiyatlar oluyor. O yüzden hem şebeke sorunu yüzünden hemde paket fiyatları yüzünden Turkcell'e geçtim. En çok youtube instagram vb yerlerde internet harcıyorum zaten. Lifecell Supermix paketini seçtim 3 uygulamada 15GB ek olarak da 3GB internet paketim var. bunun dışında tv+, fizy bip gibi şeylerde uygulama başında ekstra 5gb internet var paketin içerisinde. E bide çeşit çeşit hizmetler ile ücretsiz internet vs de ekleniyor şuanlık memnunum bahsettiğim paket faturasız da 50TL ve şebeke olayıda TT'den sonra dağlar kadar farketti diyebilirim olduğum konumda :)
  • Yine çok fazla. Ben 12 GB 750 dakika 5000 sms e faturasiz 29 TL ödüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu türkcell den uzak durunuz. Faturalı hattım vardı borcunu ödedim kontorluye çevirdim. 2 ay sonra bana 27 TL devlete borç çıkarıyor. Lanet olsun bu firmaya kontör yuklemiyorum ödemem de kontörlü olduğu için hiç bişey de yapamazlar.

• 15 sene tcell de durdum. Sonra telekoma geçmiştim hiç memnun kalmamıştım. 1 seneyi zor tamamlayıp geri tcelle geldim. 2 sene tcellde kaldıktan sonra uygun teklif alamayınca Vodafone a geçtim. 4 gb 1000 dak 1000 sms kamu 4gb hattım var. Vodafone 2 sene daha taahhüt verince faturamı 27 TL ye düşürdü. Gayet memnunum.
  • Kısa süre içinde Turkcell e geri geçeceğinden eminim :)

Ben de o hatayı yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 8 Ocak 2019; 10:24:39 >
  • Turkcell 3 GB + 500Dk + 1000 Sms 40 TL ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeisgame

Bu türkcell den uzak durunuz. Faturalı hattım vardı borcunu ödedim kontorluye çevirdim. 2 ay sonra bana 27 TL devlete borç çıkarıyor. Lanet olsun bu firmaya kontör yuklemiyorum ödemem de kontörlü olduğu için hiç bişey de yapamazlar.
    Telsiz kullanım ücretidir o.
  • Ben turkcellden telekoma geçmek için başvurmuştum turkcell gitmemi kabul etmedi. turkcel hattımı eski kimlikle almışım yeni kimliğimin fotoğrafını mail adreslerine atmamı istediler. Böyle saçma iş olmaz dedim atmadım. Ama uğraşacam şu paketler bitsin.
  • turkcell size tarife üzerinden düşük değerler sunabilir. turkcelle geçince iş değişiyor. 7 gb lık pakede girdim 3 12 ay boyunca + 2 gb da yani den toplam 12 gb oldu. ayrıca turkcellde 2 dişde olsa çekiyor. dolaşımda sıkıntı olmuyor vodafone da 2 diş oldumu kanser oluyordum.
  • 1500dk 1500sms 10 gb internete 39 TL odeyecegim.Hayatimda ilk kez 100TL alti fatura gorucem.Cok mutluyum.Tabii ki tt 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 yıl turkcell platınum kullandım 10 gb için benden 79dan basladık arada paketi yukarı cıkardım o ara 10gb pakete zam gelmiş 2 kez basıma geldi en son 95 ödüyordum ve sonra 29 liraya telekomda 10 gb kullananları görünce artık yeter dedim ve telekoma gectim. İyiki gecmişim turkcellin bana veripte telekomun vermediği herhangi birsey olmadı. efsane 20 gb için 45 tl oduyorum. 100 mbit üstu hızları goruyorum surekli yasadıgım yerde ki cok hız olması extra bisey katmıyor sonucta sınırsız internet kullanıp cepten indirme yapmıyoruz. webde gezinip sosyal medyayı kullanıyoruz vs vs. bunun için 200-300 mbit hız olmasına gerek yok. sidik yarısı bişeye yaramıyor bu alanda.

Herkes memnun oldugu hattı kullanır ama bazı arkadaslar var 35-40 tl veriyorum bipden 1gb goller cepteden bilmem kaç gb hadi kullan sukadar gb filan falan diye ugrasıyor. elbette kendi tercihleri ama aldıkları toplam internet kadarını belki fazlasını zaten herhangi bir ugras vermeden kullanıyorum. böyle yanarlı dönerli uğraşlara gerek kalmıyor en azından.

Eğer bulundugunuz yerde sorun yoksa ve hayatınız genel olarak o cevrede geciyorsa en uygun operatoru kullanmak her zaman mantıklı olandır. turkcell kullanmak elitlikmiş gibi zannediyor bazıları ve sırf bu sebeple 3-4 kat fazla para veriyorlar. tabii ki versinler para kendi paraları ama sanki turkcell kullanmayanlar ezikmiş gibi kendileri ise burnu bir karıs havada bakış acıları cok sacma. efsane prime 20gb karsılıgı turkcellde 20 gb platınum 131 tl arada 3 kat fiyat farkı var ama bence arada 3 kat kalite farkı kesinlikle yok. Bu benim fikrim tabii katılan olur veya olmaz.

• Sen bunlara bakma. Eski müşteriler 100liradan aşağı zaten ödemedikleri için fiyat yükseltimi onları ilgillendirmiyor.(sözleşmeli olanlar.)

Nasıl 100 lira dersen hattının üstüne cihaz vs alıyorlar. Bir de türkcell bunlara 10gb interneti verince gözleri fal taşı gibi açılıyor. Sanki sınırsız zannediyorlar. Ve fatura 100 150 180 200 250 arasında değişiyor. Hep cevremdekilerden görüyorum zaten.

Işte sözleşmeleri biten (hattinin ustune cihaz olmayan) gariban turkcelliler de yeni paket aramaya kalkıyor. Bulamayıncada operatörü değiştiriyor. Ki bence haklılar böyle fiyat olmaz.

Eger türkcell ciddi bir düşüş yaşarsa kullanıcı bakımından. Yeni gelenlere guzel bir paket çıkartır.

• 1000dk 1000sms 10gb vergi dahil 31.50 lira :)

t.tekekom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Kim diyorsa öyle şeyler yalan söylüyor.

Salla kazandan hep dkka geliyor. Belki 2 ayda 1 haftalık 1gb geliyor.

Supriz noktadan ayni lokasyonda aylik 3 4tane nokta oluyor. Onlar da zaten ya dk ya bip oluyor. En fazla geldigi haftalik 5gb ya da aylık 2 3gb. O da o noktanin tam yanina gelmen lazim. En az 50metre civarina yaklaşman gerekiyor. Eskiden 200metreydi. Sahte konumda yemiyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Kim diyorsa öyle şeyler yalan söylüyor.

Salla kazandan hep dkka geliyor. Belki 2 ayda 1 haftalık 1gb geliyor.

Supriz noktadan ayni lokasyonda aylik 3 4tane nokta oluyor. Onlar da zaten ya dk ya bip oluyor. En fazla geldigi haftalik 5gb ya da aylık 2 3gb. O da o noktanin tam yanina gelmen lazim. En az 50metre civarina yaklaşman gerekiyor. Eskiden 200metreydi. Sahte konumda yemiyor artık.
    Valla forumda yazan arkadaslara denk gelirsiniz mutlaka. farzı misal adamın paketi 3-5 gb ve bu tarz seylerden toplamda bilmem kac gb kazanıyorum diyorlar. ben buna yalan demiyorum elbette vardır kazanımları ama uğraş allah uğraş.
    Bende platin müşterisiyim gayet memnunum tabii renkler zevkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Turkcell 3 GB + 500Dk + 1000 Sms 40 TL ödüyorum.
    hahahah tt 10gb, 1000dk ve sms 19.5tl

konya mersin adana bu şehirler de yaşıyorum biraz göçebeyim. 3ünde de 1 kere bile çekmemezlik vs yasamadım full 4G :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Backspace7

2 yıl turkcell platınum kullandım 10 gb için benden 79dan basladık arada paketi yukarı cıkardım o ara 10gb pakete zam gelmiş 2 kez basıma geldi en son 95 ödüyordum ve sonra 29 liraya telekomda 10 gb kullananları görünce artık yeter dedim ve telekoma gectim. İyiki gecmişim turkcellin bana veripte telekomun vermediği herhangi birsey olmadı. efsane 20 gb için 45 tl oduyorum. 100 mbit üstu hızları goruyorum surekli yasadıgım yerde ki cok hız olması extra bisey katmıyor sonucta sınırsız internet kullanıp cepten indirme yapmıyoruz. webde gezinip sosyal medyayı kullanıyoruz vs vs. bunun için 200-300 mbit hız olmasına gerek yok. sidik yarısı bişeye yaramıyor bu alanda.

Herkes memnun oldugu hattı kullanır ama bazı arkadaslar var 35-40 tl veriyorum bipden 1gb goller cepteden bilmem kaç gb hadi kullan sukadar gb filan falan diye ugrasıyor. elbette kendi tercihleri ama aldıkları toplam internet kadarını belki fazlasını zaten herhangi bir ugras vermeden kullanıyorum. böyle yanarlı dönerli uğraşlara gerek kalmıyor en azından.

Eğer bulundugunuz yerde sorun yoksa ve hayatınız genel olarak o cevrede geciyorsa en uygun operatoru kullanmak her zaman mantıklı olandır. turkcell kullanmak elitlikmiş gibi zannediyor bazıları ve sırf bu sebeple 3-4 kat fazla para veriyorlar. tabii ki versinler para kendi paraları ama sanki turkcell kullanmayanlar ezikmiş gibi kendileri ise burnu bir karıs havada bakış acıları cok sacma. efsane prime 20gb karsılıgı turkcellde 20 gb platınum 131 tl arada 3 kat fiyat farkı var ama bence arada 3 kat kalite farkı kesinlikle yok. Bu benim fikrim tabii katılan olur veya olmaz.

Aynen katılıyorum
    Malesef bu ülkede 'TCell kullanmak elit olmaktır' gibi saçma bir tabu var.Sırf bu tabuya sarılıp yüksek fatura ödeyen çok var.Allah akıl fikir versin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Onunla kim uğraşacak. Herkesin işi gücü var. Issizler ve öğrenciler uğraşabilir bilemem. Ama en çok gb süpriz noktadan geliyor. Gerisi tri viri.

• ben de yaklaşık 7-8 yıldır turkcell kullanmaktayım.
    Kasım döneminde, bitmek üzere olan tarifeme istinaden görüşme sağladılar benimle.
    Platinum paket kullanmaktaydım.

Türk Telekom'da 39 lira olan paket için bana 89 lira teklif gelince, Bak kardeşim Türk Telekom böyle böyle bir imkan sunuyor, arada 10-15 lira fark olsa amenna da, 50 lira fark da veremem, para kolay kazanılmıyor dedim.

Önce 79'a, sonra 74'e sonra da 69 liraya düştüler. (Arka arkaya tam üç gün arandım)

Üç teklifi de reddedip, Türk Telekom'a geçtim.
    İyi ki de geçmişim.

Telefon internetini, normal internet gibi kullanacak halim yok. Upload ve Download hızları çok önemli değil, tatmin etsin yeter.
    Sadece şehir dışına çıktığımızda bizi mağdur etmemesi için uğraştığımız bir nane için bu kadar para ödemeyi doğru bulmuyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.