Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim evde Turkcell'li değilsen 2G'ye mahkumsun 3G'nin çekmediği yerler var .

Bizim köyde de aynı şekil sadece Turkcell çekiyor.

Kullandığım tarife Platinum 50 GB 301 kağıt ödüyorum memnunum benim için çerez parası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2.5 yıl önce 16 yıllık abone iken Türkcell'i, Hepsi Birarada 300 (300 dk+300 MB+300 SMS) tarifesini 55 lira olarak bana faturalandırdığı gün gururuma yediremeyip terk etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Benim evde Turkcell'li değilsen 2G'ye mahkumsun 3G'nin çekmediği yerler var .

Bizim köyde de aynı şekil sadece Turkcell çekiyor.

Kullandığım tarife Platinum 50 GB 301 kağıt ödüyorum memnunum benim için çerez parası
    Hey Maşallah.

Yıkılır birazdan buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim vodafone.

3+3 GB / 500 dk / 5000 SMS 25 TL :)
  • Neden ki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Neden ki hocam?
    Konuda Turkcell kullanana enayi/keriz muamelesi yapan bir kitle var. Senin o mesajını görünce çıldıracaklar.

Simdiden söylim cevap verme, ben verdim pisman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Ocak 2019; 20:0:42 >
  • ben düzenimi kurdum valla vodafone 12 TL ödüyorum ayda bir de damacana alıyorum 50dk saniye bazlı düşüyor yetiyor bana

turkcell de sağolsun her hafta salla kazandan haftalık 1gb veriyor takılı kaldı, sürpriz noktadan ne zaman haftalık 5, 2 ve 1gb çıkacağını biliyorum ona göre alıyorum, gollercepteden haftalık en az 2gb tutturuyorum (tek para verdiğim bu). sürpriz noktadan haftalık 5gb var sırada gidip almıyorum pazara kadar 4gb'ım var üstüste gelmesinler diye

kafam rahat artık

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

ben düzenimi kurdum valla vodafone 12 TL ödüyorum ayda bir de damacana alıyorum 50dk saniye bazlı düşüyor yetiyor bana

turkcell de sağolsun her hafta salla kazandan haftalık 1gb veriyor takılı kaldı, sürpriz noktadan ne zaman haftalık 5, 2 ve 1gb çıkacağını biliyorum ona göre alıyorum, gollercepteden haftalık en az 2gb tutturuyorum (tek para verdiğim bu). sürpriz noktadan haftalık 5gb var sırada gidip almıyorum pazara kadar 4gb'ım var üstüste gelmesinler diye

kafam rahat artık
    O sistemi ücret karşılığı satsan köşeyi dönersin.

5 kuruş vermeden 10GB banko oh mis.

• sistemde bir şey yok hocam her yerde sıralamayı yazıyorum, gollercepteden oynayacağım maçları da yazıyorum konuda istişare ediyoruz arkadaşlarla ama salla kazanın her hafta haftalık 1gb vermesi benim şansım

turkcellde uğraşan için çok imkân var ama uğraşmayan vereyim parasını kullanayım diyen insana da pahalı gerçekten onlara da hak veriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

sistemde bir şey yok hocam her yerde sıralamayı yazıyorum, gollercepteden oynayacağım maçları da yazıyorum konuda istişare ediyoruz arkadaşlarla ama salla kazanın her hafta haftalık 1gb vermesi benim şansım

turkcellde uğraşan için çok imkân var ama uğraşmayan vereyim parasını kullanayım diyen insana da pahalı gerçekten onlara da hak veriyorum
    Siz uğraşıyosunuz baya kovalıyorsunuz, hakkınız yani. Kullanın tabi.

2 adım fazla atıp gidip almaya üşeniyorum.

• turksatla anlasma yapıldı vf tarafından. Fiber icin evde turksat altyapısı uzerınden hızmet verebiliyor artık. Mobıldede bir atılım beklıyoruz. Tabii turksat altyapısı her yerde yok ama buyuk sehirlerde var gene.
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    kafnaa gore 3 var vfde. Vodafone konsuudna mevcut kodu. Freezone tanım yapabılırsen cok uygun bence.
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt
    dolar artsıları vs derken arttı fiyatı. Vf gecdıkden sonra ara ara guzel teklıfler oluyor hocam yanımda uygulamasından. Bana 500dk 100sms 4gb wp sınırsız 23e verdiler ocneden de avantajlı kullanıyorum suan da aynı devam ettirdim tahhutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

turksatla anlasma yapıldı vf tarafından. Fiber icin evde turksat altyapısı uzerınden hızmet verebiliyor artık. Mobıldede bir atılım beklıyoruz. Tabii turksat altyapısı her yerde yok ama buyuk sehirlerde var gene.
    Mobilde birşeyler yapılıyor sanırım. Evimde 2g ye düşerdi, artık hep 4G. Ama hızlar hala yeterli değil ki bu pass paketleri şebekeyi mahvediyor diye düşünüyorum. Bunun bariz örneğide gündüz ve akşam 15-20 alıp gece 130 140 a vurması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 7 Ocak 2019; 21:8:14 >
  • Çok güzel tespit tebrik ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lisedeyken Vodafone vodem mi neydi ismi 3g usb modemle pcye takıp nete bağlanıyordum, onun download dışında gezmek için interneti sınırsızdı. 10 ₺ gibi bir fiyatı vardı fakir bir öğrenci için mükemmel bir şeydi. Şimdi o hala kaldı mı bilmiyorum. Bu gibi sizin için hesaplı olan fırsatları değerlendirin, hangi operatör size yakın geliyorsa.. Turkcell pahalı gerçeği var ama en kalitelisi de o şu an. Bence kullanımınıza göre en ucuza bulabildiğiniz paketi alın, tüm operatörlerde de iyi alternatifler bulabilirsiniz. Ben şu an Turkcell hazır kart kullanıyorum ve zamanında faturalı hatta çok para ödediğimden bıktım en iyisi faturasız (TL'li, kontörlü) sistemdir bana göre.

• Su anda kocaeli akcaova ya bagli teksen deyim. Turk telekom 2g bile yok. Vodafone 2g var turkcell 3g var. Hattim vodafone da Allah tan konusabiliriyorum en azindan :) Turk telekomun daha yol almasi lazim tam guvenilir bir operator olmasi icin.

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.