Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
38.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    eğer hocam bulunduğun bölgede çekmiyorsa vodafone yada türk telekom o zaman türkcel mantıklı pahalı bile olsa
  • trabzonda yaşıyorken bulunduğumuz yerde turkcell dışında diğer operatörler 1-2 diş çekiyordu. iletişim sorunu sık yaşanıyordu. şöyle ki; yaylada turkcell vınn ile internete girebiliyorken annem vodafone ile telefon görüşmesi için çeşmenin üstüne çıkıyordu.

bir planım vardı. dedim ki büyük yerde işe girersem vodafone veya ttye geçeceğim. istanbulda işe girdim. şu an ümraniyede kalıyorum ve bulunduğum yerde yine sıkıntı çekti annem. yatak odasına gidip pencere kenarından görüşüyor. bu durumu arayıp söylemiştim, dudullu bölgesindeki altyapılarının kaliteli hizmet verdiğini belirttiler. gelin bakın dedim annemin telefonla bi arama yapın, eğer başarılı olursanız ben de vodafone a geçeceğim hatta aile paketi alacağım dedim. gelmediler tabi doğal olarak. turkcellde kalayım diyordum ama 2 ay önce geldiklerinde annem hiç sıkıntı yaşamadı. 1 ay sonra yine gelecekler. yine bi sıkıntı olmazsa ben de vodafone a geçebilirim. yaklaşık 13 senedir turkcell kullanıyorum. çaresizce fazla fatura ödüyorum sırf altyapı kalitesi için.

inşallah durumu düzelmiştir ben de geçerim.

• Bende Turkcell den Vodafone a geçtim ama pişmanım açıkçası.İnternet çekim ve hız açısından bariz fark var.
  • Ensarcellde hattim gidiyor gelmiyordu şantiyede. Ttda olmuyor. Hız da iyi işte ha 4g ha 3g

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yıldır fln TT kullanıyorum (1 yıl turkcell kullandım) 8 yıldır da aynı numaram. 4G gelmeden önce çekmediği sorun çıkardığı yerler çok oluyordu. 4G ile çok çok iyileşti. İnterneti olsun çekimi olsun en azından benim yaşadığım yerde vodafonedan çok daha iyi.

Şu an 20GB internet 1000dk 1000sms 45tl ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Ensarcellde hattim gidiyor gelmiyordu şantiyede. Ttda olmuyor. Hız da iyi işte ha 4g ha 3g
    İBRE 200 ü görmeyince tadı çıkmıyor
  • quote:

Benim faturanın ibresi 200 u görmeye başlayınca benim de tadım kaçtı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Red + 20 ye geçtim. Gayet iyi. Youtube internetten düşmüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burak Yılmaz gibisin,yuvana hoşgeldin kral :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    evdeki hangi internet 200 mbps gösteriyor ki telefondaki internet göstersin

hadi evde internette 200 gören vardır da ya parası kaç tl dir yada binde kaç kişi kullanıyrodur
  • İnternet hızı Turkcell kadar iyi olmasa da Vodafone hepsinden iyidir. Bir de şu hediye çarklarından saçma sapan hediyeler vermeseler çok güzel olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

İnternet hızı Turkcell kadar iyi olmasa da Vodafone hepsinden iyidir. Bir de şu hediye çarklarından saçma sapan hediyeler vermeseler çok güzel olacak.
    HD görüşme avantajı, tarife içerisinde ki faydalar alayına 10 basar. (red20) Ama hızı problem işte.

Hediye çarkı diye birşey olduğunu da sanmıyorum, artık çevirmiyorum da. Her hafta garip garip sürprizler geliyor, saldım kendi haline.

Her güzelin bir kusuru var.
  • Hayırlı olsun. Çok yerinde karar...

• quote:

Orijinalden alıntı: derya78

evdeki hangi internet 200 mbps gösteriyor ki telefondaki internet göstersin

hadi evde internette 200 gören vardır da ya parası kaç tl dir yada binde kaç kişi kullanıyrodur

Alıntıları Göster
    Telefondakinin de göstermesi 5 dak bile sürmüyor zaten kota yüzünden mundar oluyor

• Turkcell fanı = Iphone fanı
  • Kötü fiyata kötü bir tarife almissiniz.

İnşallah bu kadar gecen süre sonucu tamamına ermesi türk halkına HER ANLAMDA örnek olur.

• 750 dk + 750 sms + 3gb internet
    kullanıyordum 40 liradan 75 liraya cıkarttı turkcell. gittim turktelekoma geçtim. 1000 dk + 1000sms + 8gb internet 29 tl. daha ne olsun
  • derya78 kullanıcısına yanıt
    yeterli olur, aylık 30gb indirme sınırın var, whatsapp mesajlaşma foto gönderip alma dahil bedava, bende en fazla 750dk kullandım, gerisi ev/iş wifi.
  • F p her zaman aveadır. Geçtiğimiz kasım ayına kadar 1 sene boyunca 1000 dk 1000 sms 8 gbı 3,5 liraya Kasım’dan sonrada 19 liraya kullanıyorum. Zaten yıllardır Avea kullanıyorum 1 sene 2 sene taahhüt veriyorum mis gibi ucuza tarife işte.

31 yaşındayım bütünle kadar Türkcell ne kullandım ne de kullanırım.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.