< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 6 Ocak 2019; 0:33:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermeister01 -- 6 Ocak 2019; 0:33:51 > |
Kızmazsanız bişi sorim;
19 yıl bile bile kazıklanmak nasıl bir duygu :) Şaka bi yana, çok yerinde bir karar vermişsiniz.Turkcell kadar olmasa da interneti ve çekimi iyidir.Ayrıca bir müddet faturasızda kalın, 1-2 ay içinde 15 gb 35 tl gibi oldukça iyi teklifleri oluyor, değerlendirirsiniz. |
devir ekonomi devri, ulkenin hali ortada.. carklar cok zor donuyor, o iyi bu iyi degil hangisi uygunsa kesene o tarifeye gecmeli diyorum.
|
İki hattımda Turkcell , Turkcell kalite diyenin ağzına vururum.
Turkcell kan emici bir şirket. Fiyatlar şu son günde arsa çıktı artık. Kotali internette yüksek hız verse ne vermese ne? Bulunduğum yerde Turkcell 100 çekiyorsa TT 60-70 çekiyor yeter de artar. 140 TL'ye Sınırsız data hattı kullaniyorum turkcellde AKK'nin kalmasi meselesinden dolayı. Tahhahüt bitince 270 TL çüş arkadaş çüş. Diğer paketleri de bu şekilde insafsız. Yeni paketlerde 50 GB 4.5g paket 160 TL TTnin data hatlari çok daha ucuz şuan. Çekim rekabeti de büyük oranda azaldı. Turkcell savunucuları bitsin ki Turkcell ne oluyoruz desin. Yoksa fiyat artırmaya devam edecek. |
Paran kadar hizmet alırsın.
Hadi bakalım inşallah 2 gün sonra tipik başlıklarla konu açmazsın. |
İnsanların Turkcell'i pahalı olmasına rağmen kullanma sebebi çekim gücüydü. 2015 yılına kadar adam akıllı bir tek Turkcell çekiyordu. O reklamlarda yazan Türkiye'nin %99.9'unu kapsıyoruz diyen vf ve tt şehir merkezinde bile yer yer kesiliyordu. Tabi 2015'ten sonra ciddi adımlar atıldı çekim gücü yükseldi.. Şu an Turkcell hala pahalı olabilir ama hizmet kalitesi olarak en önde, çekim gücü,4.5G kalitesi vs.. 20-30 neyse fazla verip kaliteden ödün vermeyen insanlar Turkcell kullanıyor. Parayla rezil olma durumunu yaşamak isteyen TT'nin herhangi bir hizmetini kullanabilir (TTnet, mobil hat vs.)
![]() |
Abi hat ile rezil olma ne anlama geliyor yemin ediyorum hic yasamadim ailemde herkes telekom kullaniyor ne bikere cekme skntisi ne bikere fazla fatura gelmesi sen istemeden tarife degisikligi bunlarin hepsi insanlarin bilgisizliginden kaynaklaniyor bi turkceli kaliteli bulmuyoruz bi tamamen tercih meselesi adam gidiyor dandik telefonda kullaniyor hatti sonra cekmiyor diyor yanlislikla biyere basiyor istemeden tarifem degisti diyor kotasi bitiyor internete giriyor sonra faturam fazla geldi bu kalite meselesi tamamen tercih meselesi ben imkanlarim oldugu halde turkcel kullanmam ailemede kullandirmam bize gore kalitesiz ve kalitesiz oldugu halde pahali
|
5 sene Avea(TT) kullandım, kimi zaman 2.hat kimi zaman esas hat olarak. Ankara'nın ortasında(Çankaya), salonda çeken telefon mutfakta çekmiyordu. Sokakta çekim gücü düşüyordu 4.5G 3G'ye dönüyordu, ve bunlar çok nadir değil genelde her gün oluyordu, tarife değişikliği vs. normal bir kullanıcının bilgisi dışında yapılmaz,lafım bunlara değil. Eğer siz sıkıntısız kullanıyorsanız ne mutlu,hem ucuz hem kaliteli sorun yok,keşke bu hizmeti tüm Türkiye genelinde verebilseler.
Ben bunu Ankara'nın göbeğinde yaşadım,bir de kırsal ya da dağlık kesimi düşünün. Özellikle şehirler arası sürekli yol gidiyorsanız Turkcell'in en iyi operatör olduğunu anlarsınız. Kırsalın %90'ı Turkcell kullanır,çünkü 2-3 sene öncesine kadar sadece Turkcell çekiyordu. Şu an çoğu yerde durumun hala değiştiğini sanmıyorum. En son dağda şantiyede bulunduğum sırada(2018 temmuz), Turkcell 4.5G'de 22-23 mbps hız verirken, TT'nin interneti can çekişiyordu speedtestte hızını ölçemedik bile.. Keşke TT ya da başka bir operatör Türkiye geneli çok kaliteli hizmeti uyguna verse de herkes ona geçse.. |
Hayirli olsun kardesim aramiza hosgeldin 😁👏👏👍👍🤙
|
Sen onlara bakma kardeş, sen doğru bir noktaya değindin,
Turkcell paketleri ucuz olsa herkes Turkcell'e gelir, TT ve VF saçma sapan sistemiyle, tabir yerindeyse nal toplarlar, dediğin gibi ekmek yiyemezler. Ama TC pahalı olduğu için, millet el-mecbur gidip TT ve VF kullanıyor. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 6 Ocak 2019; 1:49:24 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 6 Ocak 2019; 2:6:21 > |
|
|