Şimdi Ara

19 yılın sonunda ilk defa operatörümü değiştirdim, elveda Türkcell (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
5
Favori
38.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Onunla kim uğraşacak. Herkesin işi gücü var. Issizler ve öğrenciler uğraşabilir bilemem. Ama en çok gb süpriz noktadan geliyor. Gerisi tri viri.
    İşi olan ofiste çalışan gezmeyen ve büyük şehirde olmayan için sürpriz nokta sadece 1 ayda biter sonra küçük şehirde ilçede yaşayanlar için zaten 3-4 nokta var Sivas'ta bile 8 nokta çıkıyordu en son aylık hakkı bile tamamlayamıyor sun yenilenmesini bekle canları ne zaman isterse yeniliyorlar 1 Aydan sonra uygulamaların hediyelerden sonra İnternet az geliyor ücretsiz goller cepte var oradan da maç bilirsen gole göre mb veriyor

75 gb götürmüşüm şuan ben geziyorum iş gereği Tl yüklemeden devam ediyorum da çoğu kişi zaten uğraşmaz bile bilmeyenler bile var ilk zamanlar çok çok iyiydi aslında

uygun fiyata alırsın netini keyfine bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Bende platin müşterisiyim gayet memnunum tabii renkler zevkler.
    Elbetteki memnun olabilirsiniz bunda bi sikinti yok. Fakat ayni tarz paketleri biri 50ye digeri 100-150ye veriyorsa bence o kullanicinin bunu dusunmesinde fayda var diye düşünüyorum. İnternet hizi ve ses kalitesi olayini kenara koyuyorum (ki ses kalitesizligi gibi birsey ben oldugunu dusunmuyorum bazilari abartiyor karsidakini anlayamiyorum bile telekomdayken bu abartmanın dik alasidir bence) telekom kullanmak o kisiye ne kaybettirebilir? Zaten yaptigimiz sey belli telefonlar ile. Hemen deniyor yok iste dag bayira piknige gitsek cekmiyor bilmem ne. Ben sikivride yasiyorum aile koyunde yasiyor civari ormanlik ama sikinti yasamiyorum. Yazin izmir ozdereye tatile gittik arabamizla canakkale ustunden gittik ve 2g ye dusutugunu hic gormedim. Esimin hatti turkcell o 2gye dustu.

Elbette bu bolgeye gore Mutlaka değişir ve ben turkcell daha iyi cekmiyor diye biseyde savunmuyorum kesinlikle turkcell daha iyi cekiyor ama benim yasantimi degistirecek sikinti cikaracak bir cekimsizliginede denk gelmedim telekomun. Durduk yere 90 kusur fatura odemekten kurtulduk ustelik en cok kullandigimiz sey internette yari fiyatına ama iki kati internetim var. Sahsen bipmis hadiymis filan falan kullandigim uygulamalar degil. Zaten milletin buyuk kismida 1-2 gb internet kazanayim diye yuklu tutuyor telefonunda genel olarak.

O yuzden bende telekomdan oldukca memnunum ben sadece fazla para verilmemesi icin soyluyorum bunlari. Yoksa kimsenin cebindeki paraya karisacak degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

ben de yaklaşık 7-8 yıldır turkcell kullanmaktayım.
    Kasım döneminde, bitmek üzere olan tarifeme istinaden görüşme sağladılar benimle.
    Platinum paket kullanmaktaydım.

Türk Telekom'da 39 lira olan paket için bana 89 lira teklif gelince, Bak kardeşim Türk Telekom böyle böyle bir imkan sunuyor, arada 10-15 lira fark olsa amenna da, 50 lira fark da veremem, para kolay kazanılmıyor dedim.

Önce 79'a, sonra 74'e sonra da 69 liraya düştüler. (Arka arkaya tam üç gün arandım)

Üç teklifi de reddedip, Türk Telekom'a geçtim.
    İyi ki de geçmişim.

Telefon internetini, normal internet gibi kullanacak halim yok. Upload ve Download hızları çok önemli değil, tatmin etsin yeter.
    Sadece şehir dışına çıktığımızda bizi mağdur etmemesi için uğraştığımız bir nane için bu kadar para ödemeyi doğru bulmuyorum.
    İsin gercekten tam ozetidir. Alkisliyorum bu sozleri

• Turkcell kullananlar genellikle gelir seviyesi yüksek olanlar ve kurumsal firmalar başka türlü Turkcell kullanan artık yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Onunla kim uğraşacak. Herkesin işi gücü var. Issizler ve öğrenciler uğraşabilir bilemem. Ama en çok gb süpriz noktadan geliyor. Gerisi tri viri.
    neden nefret söylemi kullanıyorsunuz hocam işsiz falan diyerek. ben bu kampanyaları kullanan biri olarak herkes uğraşmaz diyerek sizlere hak verdim, siz ise bizi küçük görüyorsunuz. siz telekomda 30 liraya 15gb kullanıyorsanız ben 10 liraya 20gb kullanıyorum ama uğraşıyorum, benim de size enayi mi demem lazımdı siz işsiz diyorsunuz

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Şimdi benim evde Turkcell'li değilsen 2G kullanırsın o kadar lanet bir yer ama Turkcell 4G'si çok iyi çekiyor, bizim köyde de aynı şekilde. Platinum avantajlarını da biliyorsunuz zaten malum eskiden kullanmışsınız.

Evde 24 mbit (altyapı yetersizliği) lanet bir internet varken cepte 90-110mbit 50GB internet var, bunu zaten en kral telefon bitiremez o yüzden bazen 2-3GB'lik oyun güncellemeleri için kullanıyorum bunu.

Köyde de kullanmak için bir laptop alacağım onun için de lazım olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

Yine çok fazla. Ben 12 GB 750 dakika 5000 sms e faturasiz 29 TL ödüyorum.
    hangi hat ve tarife hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

Şimdi benim evde Turkcell'li değilsen 2G kullanırsın o kadar lanet bir yer ama Turkcell 4G'si çok iyi çekiyor, bizim köyde de aynı şekilde. Platinum avantajlarını da biliyorsunuz zaten malum eskiden kullanmışsınız.

Evde 24 mbit (altyapı yetersizliği) lanet bir internet varken cepte 90-110mbit 50GB internet var, bunu zaten en kral telefon bitiremez o yüzden bazen 2-3GB'lik oyun güncellemeleri için kullanıyorum bunu.

Köyde de kullanmak için bir laptop alacağım onun için de lazım olacak.
    Sizdeki durum cok baska. Cunku baska operator ancak 2G ceker diyorsunuz o zaman el mahkum oluyor. Birde koy olayı var ki aynı seyi bende zamanında yasadım hatta köye turkcell baz istasyonunu benim taleplerim sonunda koydu. Fakat sonra köyde telekomda cekmeye basladı ve normalde yasadıgım yerde zaten sıkıntı olmadııgından turkcelle artık okadar para vermenın mantıgı kalmamıstı benim için.

Platinum avantajları sahsen atıyorum 100 platinum kullanıcısının kacının dogru duzgun işine yarıor merak ediyorum. Ben cok fazla bir avantaj sagladıgını sanmıyorum. yok vale hizmeti ama bilmem ne avmsinde sinema bileti olayı var gunu ben secemiyorum ki sinema olayını diğerleride yapıyor. o yuzden dişe dokunur bi olayı yok bence. Sinema için ayda 2-3 filme giden biri gitsin sinemai uyeliği alsın en para ile ayda 3 film 19 tl daha mantıklı :)

• 12 sene turkcell'den sonra 6 senedir turk telekom kullanıyorum. Turkcell'de data konusunda işkence çekerken turk telekom beni 2012'de çıkan "yeni nesil 500" sınırsız internetli tarifesiyle resmen üniversite hayatımda bana sınırsız internet keyfi sundu. 2 gb internet sonrası 128 kbps ye düşüyordu ve telefonu pc'ye bağlayıp internet download manager ile film oyun indirirdim ve gayette inerdi. Verdiğim fiyat 25 lira filandı. Geçen sene çift dikiş taahhütüm vardı 1000 dk 1000 sms 10 gb internete 19 tl ödüyordum. şuan aynı tarifeye tek taahhüdüm kaldığı için 31 tl ödüyorum. oldukça da memnunum.

Türkiyenin doğusundan batısına heryeri gezdim ve asla mağdur olmadım hatta mağdurun kelime anlamını bilmem :) şuan bodrumun tepelik bölgesinde nüfusun olmadığı yerde işyerindeyim ve lte 4 diş 3g 5 diş.

Ancak sorun 10 gb yetmiyor 20 gb'a çıkaracağım mecburen o da 50 lirayı geçmez. Kafam rahat

• Kapansın şu konu artık.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    5-10 GB kullanım hakkın olduktan sonra isterse Turkcell 1000 Mbps versin 5-10 GB paketler o hızda 5-6 videoya bakar :) Türkiye'de mobil internet alacaksan bakacağın parametre hız ol MA MA LI, uygun fiyat, alabileceğin en yüksek kota, bu iki parametre ile seçimini yapman gerek. Tabi sürekli seyehat eden biri isen çekim gücüde senin için önemli bir etmen. Yani demem o ki 5 çubuk çekimi görmek için o kadar para verilmez Turkcell'e, yaşadığım yerde diğer operatörler çekiyorsa onları kullanırım.
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Nefret sozlemi yok ki ortada.

10liraya bir kere turkcellde paket yok. Gercekci olursak.

Turkcell bizi köpek gibi uğraştırıyor. Bir enayi yerine koyuyor. Salla kazan ile. Gerçekci olursak salla kazandan en son ne zaman gb yuksek gb kazandiniz. Hadi enflasyonla paketi katlarken haklisin. Simdi enflasyon ile katla yok.

Salla kazan boş

Supriz nokta her zaman gb vermiyor ve çok ugrastiriyor.

Simdi bu kampanyalar bitince elindekinizle yetineceksiniz.

Bip te çok ağır bir uygulama. Onu telefonumda bile görmek istemiyorum. Kampanyalari alip siliyorum genelde.

Bu kampayanlardan başka turkcellin kampanya çıkaracağını daha düşünmüyorum.

Turkcellin bizi ugrastirmasi bize koymuyorda benim soyledigim laf kaba oluyor.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Tamam gezsen bile o noktaya 50m yaklasman gerekiyor en az. Altinda araban olmasi gerekiyor. Ilcelerde ya da bazen kör noktada cikiyor. Ee onun icin mazot mu harcayacağım. Hadi diyelim belediye otobusune bineceksinde o noktaya gideceksin.

Sen iş için gidiyorsun mantıklı ama diğer kullanıcılar icin zor. Belki supriz noktayi da kaldiracaklar. Belli olmaz.

• onunla uğraşan işsizdir demek biraz kaba kaçıyor hocam

ben paket almıyorum zaten, gollercepteye verdiğim para o 10 TL

salla kazan her hafta haftalık 1gb veriyor bana, benim şansım bu kabul herkese vermiyordur

sürpriz nokta sakaryada 20 tane var, ayda bir iki kere istanbula da gittiğim için epey nokta alabiliyorum, ne zaman ne çıkacağını da bildiğim için ihtiyaca göre alıyorum

bunlar olmadığı zaman tabiki ben de turkcellde durmam, aşırı pahalı paketleri, para vermediğim için duruyorum.

• quote:

Tamam gezsen bile o noktaya 50m yaklasman gerekiyor en az. Altinda araban olmasi gerekiyor. Ilcelerde ya da bazen kör noktada cikiyor. Ee onun icin mazot mu harcayacağım. Hadi diyelim belediye otobusune bineceksinde o noktaya gideceksin.

Sen iş için gidiyorsun mantıklı ama diğer kullanıcılar icin zor. Belki supriz noktayi da kaldiracaklar. Belli olmaz.
    Turk telekom kullandığım için bu saçmalıkları bilmediğimden soruyorum.

Şimdi Turkcell hediye dakika internet diye beni bir yerlere sürüklüyor, emek veriyorum yakıt yakıyorum öyle mi?

Hiç güleceğim yoktu yav. Kepaze olmaya gerek yok, verin 50 tl 20 gb internetinizi alın akarı yok kokarı yok.

Böyle bir rezillik olamaz yav

• Türkcell'e değil kendinize kızın bu konuda. en iyi teklifi sunan firma geçiş hakkınız varken ısrar etmenin manası yok.

ben neredeyse her sene operatör değiştiriyorum. geçen yıldan beri turkcell kullanmaya devam ediyorum.

30 TL = 500DK + 100sms + 4 GB (1 ay öncesine kadar 6 GB) ek olarak eflasyonla mücadele özelliğini ekleyerek 4Gb interneti katlayarak 8 GB yaptim.
  • Bende onu diyorum yanı Yok şöyle böyle İnternet veriyor hikaye yani uğraşmak lazım eskisi gibi olsa bi nebze daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

5gb self paketi alıp kullanmak daha mantıklı 25 liraya

5 lirada playstore hediyesi var

https://www.selfy.com.tr/faturasiz-kampanyalar/selfy-google-play-kampanyasi
    Yarın eşim ben ve oğlum bu tarifede olacağız.

Turkcell yeni evimde çekmiyordu arayıp onlarca kez bildirdim ama sadece Evde evin wifi ağı ile bip ile görüşebiliyor,nete girebiliyorduk.

2G zayıf 1 diş görüyor-görmüyordu ama bazı aramalarda 2-3kez kendinden kesildiği oluyordu.

Babam eve geldiğinde Avea VOLTE üzerinden görüştüğünü farkettim bende bunun üzerine avea'ya geçmeye karar verdim. Evde Avea 3g full diş (5) 4G biraz az (3-4 diş) çekiyor.

Zaten köyümüzdede sadece Avea 2G,3G ile Turkcell 2G,3G,4G var olması benim için yeterdi.

Köy dağ yollarında ve öteki köylere ulaşımda Turkcell muazzam,Avea ise çok kez sadece sorunsuz 2G moduna yer yer düşüyordu.

Kırsal yolda zaten 2G yeter,köyde 3G var zaten o yüzden fazla fatura ödemeyede gerek yok bizce.

Not: Ben tarifeme 5TL ek ayda 3000 dak. Avea içi almayı düşünüyorum.
    (Yeni gelenlere 30 gün içinde AyBoyu paketi 5TL'dir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 8 Ocak 2019; 15:24:20 >

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    2012'den geçen yıla kadar o anlamda kullanılacak hat Turkcell idi aslında. Açıkları ile hız düşümsüz İnternet kullandırıyordu sınırsız şekilde. Ayda 190 GB altı kullanımım olduğunu bilmiyorum. Bir ay olmuştu ama o zaman da bölgede ve yakın illerde tüm operatörlerde mobil İnternet kapatılmıştı, o şekilde. :)
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    He he :) sorma aynen böyle. Eskiden 200metreydi mantikliydi merkezdeyken bile 10gb 5gb internet geliyordu. Simdi 50metre yaklaşman gerekiyor.

He bilmeyenler için söyleyeyim. Yok ben turkcelle geçtim 40tl 50gb alıyorum diyenlere pek aldırış etme. Onlar süpriz nokta nerede onlar orada işsiz olanlar uğraşıyor. Bir de aynı sehirdeysen ayda 3 4nokta geliyor zaten. Onda da bazen intermet cikmiyor bile. Supriz noktadan gb almak çok zor. Kimse turkcellin ekstralari var diye turkcelle geçmesin pisman olurlar sonra.

Turkcellilerin dedikleri kampanya enflasyonla mücadele kampanyası o da bitti zaten.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.