Şimdi Ara

1900 tl sony xperia z5 premiuma verilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler 1900 e xperia z5 premium almayı düşünüyorum(tr garantili sıfır ürün) . verilmez diyen arkadaşlar başka telefon önerisi yazarsa sevinirim

• neden verilmeyeceğini söyleyeyim. ultra hd ekran şarjı çabuk tüketiyor. full hd modeli olan z5 ile arasında ekran dışında çok büyük fark yok. z5 alabilirsin. ya da z3 plus, note 4. illa cok para veririm diyorsan. düşük fiyatlarda lenovo vibe p1 , xperia c4
  • Hoşunuza gittiyse alabilirsiniz. Benim bu fiyat aralığına önerim note5 ile iphone se. İyi forumlar...
  • fbyram kullanıcısına yanıt
    1900 liraya note 5 bulunuyor mu hocam türkiye garantili ? bütçe max 1900 lira
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    hocam normalde g4 bakıyordum ama çok sorun çıkarttığını öğrenince buna dönüş yaptım bütçeyi de mecbur artırdım biraz. max 1900 lira. güzel kasmayacak 3 seneden fazla götürecek telefona ihtiyacım var. iş yerimin yaptığı bir indirimden dolayı sıfırını 1900 liraya alabiliyorum z5 premiumun. onun için bu telefona döndüm. note 4 z3 plus falan ilerde güncelleme zor alır gibi geliyor bana çok uzun ömürlü olmaz gibi. z5p kasım 2015 çıkışlı daha yeni sayılır. onun için daha uzun ömürlü gibi geliyor bana
  • plaka01 P kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada güvencesiyle ithalatçı garantili alabilirsiniz...http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-5-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPSAMNTE5GRA32
    1900 lira verdikten sonra ithalatçı garantiye güvenemem hocam ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Garantiye çok takılıyorsanız z5p alabilirsiniz tabi ki
    araştırmaya devam hocam . teşekkürler tavsiyeleriniz için
    Önemli değil hocam iyi forumlar...
  • Verilir, 2900den 1900e ne ara düşmüş bu telefon
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    benim kendi şirketimden kaynaklı hocam. normalde vatanda falan 2700 tl
  • Verilir verilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle verilir. Özellikle krom renklisine.

• fkfk F kullanıcısına yanıt
    Ben de krom renk z5 premium da karar kıldım. yarın siparişi verecem bakalım
  • Ben de z5 ile z5 premium arasında gidip geliyorum.

• fkfk F kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle gidip geliyordum. O kadar para veriyoruz bari büyüğünü alayım dedim Çok bir fark yok zaten donanım olarak. Büyük telefon istediğim için premiumu tercih ettim.
  • Telefonda fiyatda iy8 verilir tabi,sirf elma armut diye bit kadar ekranli tonla kisitlamasi olan elma se 2500 verenler varken z5 ucuz bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.