Şimdi Ara

1905 TL - 3 milyon Euro anlasmasi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bjkliyim oncelikle diyeyim yalniz ben gs taraftarina ayip ediliyor diye dusunuyorum. 1905Tl yapip kime gosteris yapiliyor ? Suan bjk ve fb ile bir catisma mi var normal lig mucadelesi disinda ? Hayir yok. Bu basin aciklamasinda hareketler nedir ben anlamiyorum. Ustune seneye 3milyon euro alacakmis. Bunu 2 seneye ayirsak zaten yil basina 1.5 milyon kazanmis oluyor. Ben cidden anlamiyorum. Ustune 1905 lira maas alip sampiyon olamazsa gs o zaman ben gorurum hic kusura bakmayin arkadaslar.

Temiz lig , hakeden kazansin istiyorum. Basarilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatih Terim 1905 ₺ maaş alirken Şenol Günes 2.5 M maas alip sampiyon olamazsa Besiktas o zaman da görür müsün?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz lig , hakeden kazansin istiyorum. Basarilar
  • Arkadaş ne demek istemiş birisi tercüme edebilir mi?

• TheWazZ kullanıcısına yanıt
    1905 TL Terim'i parlatma çabalarından başka bir şey değil. sizde bu allayıp pullamaya ne çok bayılıyorsunuz.

Önce bu sene 2. yarı için 1 miyon € / önümüzdeki sene için 2 milyon € dendi.

Sonra bu sene sembolük 1905 TL / seneye 3 milyon € dendi.

aynı para işte işin içinde şov kısmı olan 1905 TL muhabbeti var.

sende bunu yedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 23 Aralık 2017; 9:36:0 >

• GS kulübünde boş mukavelelere imza atılır BJK de ise para her şeyden önemlidir, sizden fazla para veren, tüm personelinizi ve oyuncularınızı sizden koparabilir
  • Gs butce limitini sonuna kadar doldurdu zaten tudorada sezon sonuna kadar tum maasi verildi. Gecen yilda sozde butce olusturmak icin oyuncu sozlesmesi fesh ettikleri gibi burda da akillarinca kurnazlık yapiyolar. Zamaninda Bjk sozlesmede usulsuzluk yapti diye sahtecilikle suclayanlar laf atanlar vardi birde Terim milli takimda yillik 3.5 alirken gs de yarim yil el altindan para alip seneye de 3 milyon euro alacak. Ayrica calismaya baslayarak tazminat hakkini kaybetti zaten. Gs isin 3.5 milyon eurodan vazgectigine inanan varsa inanmaya devam etsin. Bu olay fb nin boluya 1 milyon euroya oyuncu saasi gibi acik net sahtekarliktir. Zamanla bunlarin yanlarina kar kalmayacagini ogrenecekler .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oguzozan O kullanıcısına yanıt
    onun icin gs nin odedigi paralar daha fazla zaten. Bos mukaveleye imza atiyolarmis. Olcana olan borc ne oldu bu arada odedinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Gs butce limitini sonuna kadar doldurdu zaten tudorada sezon sonuna kadar tum maasi verildi. Gecen yilda sozde butce olusturmak icin oyuncu sozlesmesi fesh ettikleri gibi burda da akillarinca kurnazlık yapiyolar. Zamaninda Bjk sozlesmede usulsuzluk yapti diye sahtecilikle suclayanlar laf atanlar vardi birde Terim milli takimda yillik 3.5 alirken gs de yarim yil el altindan para alip seneye de 3 milyon euro alacak. Ayrica calismaya baslayarak tazminat hakkini kaybetti zaten. Gs isin 3.5 milyon eurodan vazgectigine inanan varsa inanmaya devam etsin. Bu olay fb nin boluya 1 milyon euroya oyuncu saasi gibi acik net sahtekarliktir. Zamanla bunlarin yanlarina kar kalmayacagini ogrenecekler .

Büyük resmi görmüş

• Ya kardeşim size ne parasını biz ödüyoruz, bizim teknik direktörümüz size ne ?
    2 gündür Terim aşağı Terim yukarı ne kadar içerlenmişsiniz, korkmayın bu kadar alt tarafı şampiyon olacağız ilk defa mı Galatasaray şampiyonluğu göreceksiniz.
  • Gs ile imzaladığı için milli takımdan tazminat almicak . 1905 tl işi de şov. ama maaşı 1.5 yıllık 3 milyon bu piyasada pahalı değil.

• İyiki para için gelmedi. Önce 1 milyon euro yarim sezon 2 milyon euro diger sezon icin dediler. Canli yayinda ise 1905 tl ye anlastik aslansin hocam diye yalamaya basladilar. Dursun capsizi her zamanki gibi rezil oldugunu anlayinca KAP aciklamasini degistirtti . Taraftari olmasam eglenceli kulup aslinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

1905 TL Terim'i parlatma çabalarından başka bir şey değil. sizde bu allayıp pullamaya ne çok bayılıyorsunuz.

Önce bu sene 2. yarı için 1 miyon € / önümüzdeki sene için 2 milyon € dendi.

Sonra bu sene sembolük 1905 TL / seneye 3 milyon € dendi.

aynı para işte işin içinde şov kısmı olan 1905 TL muhabbeti var.

sende bunu yedin.

aferin yine büyük resmi gördünüz.
    biz galatasaray maaş bütçesi sınırında kalmaya çalışıyor zannediyorduk meğerse terimi allayıp pulluyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

GS kulübünde boş mukavelelere imza atılır BJK de ise para her şeyden önemlidir, sizden fazla para veren, tüm personelinizi ve oyuncularınızı sizden koparabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

onun icin gs nin odedigi paralar daha fazla zaten. Bos mukaveleye imza atiyolarmis. Olcana olan borc ne oldu bu arada odedinizmi?

GS da Manisaspor fatihi Negredo kadar maas alan var mi?

• Abi o değilde neden EURO neden yani? Adam Türk. Takım Türk. Maaş EURO. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hadi yabancı Oyuncu-Teknik Direktör olsa yine anlarım. 1905 TL diye artistlik yapmayı biliyorlar. Seneye de TL den devam etseydiler ya!!

• O değilde Terim korkusu çok fena sarmış rakipleri,Terim konularından çıkmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Abi o değilde neden EURO neden yani? Adam Türk. Takım Türk. Maaş EURO. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hadi yabancı Oyuncu-Teknik Direktör olsa yine anlarım. 1905 TL diye artistlik yapmayı biliyorlar. Seneye de TL den devam etseydiler ya!!

Euro tlye donunce buyuk para oluyor

• oguzozan O kullanıcısına yanıt
    Bak bak birde artist smiley i atıyor ;))))) böyle koyunca laf mı sokmuş oluyorsun hayırdır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.