Şimdi Ara

190E ye klima takılır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 86 model 190 E sahibiyim.. aracımdan gayet memnunum.. geçenlerde sanayiye gittiğimde sonradan arabama klima taktırabileceğimi söylediler, böyle bi durum varsa çok güzel olacak çünkü sıcaklar malum...
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum, sonradan takılan klima gerçekten işe yarar mı yoksa başa bela mı olur?
    Gerçekten kararsız kaldım...

• arkadaş bende 190 d var 87 bende istedim dizelde pek randım vrmıyor benim kayın biladerin mercedes özel servisi var ondada 86 klımalı var orjınal ranpalarda bayılıyor ama seninki benzinli pek bir şey fark etmez her halde
  • araba lpgli zaten bi miktar performans kaybı var, klima da takılırsa yokuşlarda sorun olabilir ama klima konforu için değer bence... Klimayı çıkma mı bulmam lazım yoksa ayrı klima üreten markalar var mı??
  • arkadaş cıkma taktıklarını sanıyorum çünkü ben de istedim cıkma bakmaklazım dedi kayın bilader karsıda oturuyorsan benim kayın bilader yardımcı olur uygun bişey bulur pendik sanayi sitesinde EMRE MERCEDES
  • takılır ancak astarı yüzünden pahalı olur.ikinci el radyatör,klima kopresörü filtre ekipmanları falan derken bi de iyi bir ustaya ihtiyacın var.aracın sanırım 4 ileri. Ağır ve hantaldır bi de klima hele lpg de çalışırsa baya düşer.İllede 190 diyorsan sat orjinal klimalısını al derim.
  • evet araba 4 vites, performansın düşeceği konusunda da aynı düşünceye sahibim.. peki klima hangi modellerde standart olarak var?
    arabamdan çok memnunum tek eksiği klima...
  • 1985 190 D Sportline sahibiyim. 130 PS / 1998 CC Motor var ve klima yok. Taktırmayı planlıyorum, motoru zorlarmı? Nekadara mal olur? Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekmediği yerde klimayı kapatırsınız ne olacak

çıkma klima takılıyor.
  • Antakyada 1500 ytl civarı takıyorlar. A'dan Z'ye orjinal parça kullanmak zorundasınız yoksa takmıyorlar.

Link: İlgili adres cobain967 adlı üyeden alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L@in -- 25 Ağustos 2007; 10:40:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.