Şimdi Ara

192.168.1.1 Modem arayüzü problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

192.168.1.1 adresine giremiyorum. Linke gittiğim zaman arama yapılıyor ama girmiyor. Reset atınca modeme o zaman giriyor ama daha bıktım resetden. Bunun çözümü nedir? veya pc den bılgısayardan modeme restart yöntemini bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayardan modeme reset atmak için arayüze girmen gerek :) 192.168.2.1 i denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

bilgisayardan modeme reset atmak için arayüze girmen gerek :) 192.168.2.1 i denedin mi?

yok hocam, olmadı. Aslında benim sorunum başka, yani: arayüzd girmek için restart lazım direkt. Başka yöntemi var mı bunun? CMD ile denedim olmadı maalesef ya da ben yapamadom.

• Hocam sonu 2.1 ile biteni denedin mi?

• Farklı tarayıcıdan girmeyi deneyin

• modem markanız tp-link mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

modem markanız tp-link mi?

EVet kardeşim TP-LINK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    192.168.0.1'e giremiyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

Hocam sonu 2.1 ile biteni denedin mi?

Denedim kardeşim, olmadı maalesef...
  • internet explorer ile dene chromme bazen böyle yapıyor
  • Rookie Army R kullanıcısına yanıt
    modemi güncelle düzelecektir. modeli nedir modemin. firefox tan gir bide 192.168.1.1 yaz yani birin sonuna nokta koyma öyle dene 192.168.1.1. böyle degil. güncelle hiçbir sıkıntısı kalmayacaktır.
  • Rookie Army R kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam o zaman superonlinedan yardim istemenizi oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookie Army

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.DarkGreen

modem markanız tp-link mi?

EVet kardeşim TP-LINK

benimkide tp-link ve aynı problem var birebir aynı hatta 5-6 ay öncesinden olması lazım bende konu açmıştım.
  • Internet explorer üzerinden deneyin.

• Yok kardeşim ya sorun yine aynı. Yani restart ettiğim zaman 5-6 saatlik giriyor sonra yeniden restart lazım. Bu, gerçekten çok saçma işte. Modeme Bilgisayardan reset atmak için Modem arayüzünü kullanıyorlar ama ben arayüzd girmek için reset problemi yaşıyorum, sorune gell :))) Her yolu denedim, olmadı inş çözerim, siz de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum

• Modemin ayarlarını sıfırla, belki biliyorsundur ama bilmediğini varsayarak anlatıyorum:

Modemin arkasında çok küçük iğne ucu kadar bir delik vardır, o deliğin içerisinde aslında bir düğme var. O düğme modemi fabrika ayarlarına getirir ve ondan sonra tekrar kurulum yapmak gerekir. Bu işlem için o deliğe girebilecek bir iğne bul ve delikten içeri sokarak düğmeyi bastır (zaten düğmeyi bastırınca 'tık' diye bir ses gelir) ve 10-15 saniye düğmeye o şekilde basılı tut ve sonrasında geri çek. İşlem tamam, ardından arayüze girip kurulumu yap. Kurulumu nasıl yapacağını bilmiyorsan, işlemi yapmadan önce varsa modemin kitapçığında yazar, yoksa internetten modemin marka-modelini yaz bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Modemin ayarlarını sıfırla, belki biliyorsundur ama bilmediğini varsayarak anlatıyorum:

Modemin arkasında çok küçük iğne ucu kadar bir delik vardır, o deliğin içerisinde aslında bir düğme var. O düğme modemi fabrika ayarlarına getirir ve ondan sonra tekrar kurulum yapmak gerekir. Bu işlem için o deliğe girebilecek bir iğne bul ve delikten içeri sokarak düğmeyi bastır (zaten düğmeyi bastırınca 'tık' diye bir ses gelir) ve 10-15 saniye düğmeye o şekilde basılı tut ve sonrasında geri çek. İşlem tamam, ardından arayüze girip kurulumu yap. Kurulumu nasıl yapacağını bilmiyorsan, işlemi yapmadan önce varsa modemin kitapçığında yazar, yoksa internetten modemin marka-modelini yaz bulursun.

Onu da denedim ama olmadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.