Şimdi Ara

195/55/15 2009 Polo'ya yaz lastiği önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar beyler,Araba lastiği konusunda ciddi anlamda acemiyim.87 Doğandan nasip oldu 2009 Polo ya atladım.Arabanın ıvır zıvırını yaptırdım.Lâkin üzerindeki lastikler kışlık lastikler.Ebatları , 185/60/15. Jantlar 15" olduğu için benzin kapağındaki ideal 15" ölçülerine baktığımda 195/55 r15 olduğunu gördüm.Biraz araştırdım.Lâkin her sene farklı bir lastik yaz kategorisinde 1. olmuş.Arada girdiğim testler suvlara aitmiş vs.Ciddi anlamda kafa karıştırıcı.

İlk olarak Hankook ventus prime3 baktım(teker başı 450 tl) tam karar vermişken,
    Nokian wetproof 'a gözüm dikildi.
    Derken,
    Bridgestone Turanza T005 ,
    Continental ContiPremiumContact 5

bu dörtlü arasında kaldım.Tavsiye verin lütfen;
    Şehir Bolu, Çoğunluk olarak günde 15-20 km yol yapıyorum.Şehir içi yollar pek iyi değil,(yollara fırlayanlar da cabası)
    Aradığım en önemli şey güvenlik.
    Tecrübeli arkadaşlar var ise tavsiye istiyorum.

• Premium contact 6 var bu arada, 5 almayın Continental alacaksınız onu seçin. Tyrereview sitesinden testlerine bakın lastiklerin almadan önce.
  • Bu ebatlarda 6 yı bulamadım sanırım.Cevabınız için teşekkür ederim.
  • 5 senedir conti pc5 kullanıyorum, 50bin km yapmışımdır, lastiklere güvenim tam bu mevsim değiştireyim diyorum ne pc5 var ne pc6, sanırım goodyear alcam, çok sessiz bi lastik

https://www.lastikcim.com.tr/goodyear-efficientgrip-performance-fp-195-50r15-82v/
  • vw grubu nexen marka lastik kullanıyor Nexen N'Blue HD Plus 195/55R15 85V araştırmanızı öneririm. seat ibiza aracım için aldım ve çok memnunum.
  • Calbor C kullanıcısına yanıt
    https://alltyretests.com/nexen-nblue-hd-plus-test-review/

İyi bi lastik değil, bilginize. Aynı paraya conti alınır
  • İndirimde ventus prime 3 buldum, 195/55 r15 , tanesini 320 den aldım beyler.Bakalım, Lastiği almaya niyetlendik;Bolu'ya kar yağdı.
    Continin attığınız linki 195/50 r15 , orjinal alalım yine almışken,
    Nexen N'Blue HD Plus 195/55R15 85V 'ye baktım lâkin etiket değerleri pek içime sinmedi.
    Cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkürler.Varolun.
  • HequWarna kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 hafta önce vp3 taktırmıştım. Doğru tercih
  • Bridgestone Turanza T005 ler güzel
    ben de onları düşünüyorum
    siz internette en uygun nerden buldunuz?
  • Havalar düzeldiğinde taktıracağım bakalım nasipse.Çok teşekkürler.
    Edit: n11 ve hepsi burada da mağazası olan bir hankook bayiisinden buldum.İndirimsiz halinde iken sepette duruyordu,ara ara girip bakıyordum bir anda indirime girdi.Yani saf arama muhabbeti.Biraz takip gerekiyor imiş dedim kendi kendime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HequWarna -- 21 Mart 2020; 0:25:30 >
  • Aynı ebatlarda Pirelli Cinturato P1 Verde modelini kullandım. Yaklaşık 150 bin km kadar kullandım. 2 set aldım. Tavsiye ederim. Kuru zemin yol tutuşu gayet iyi. Şimdi ise Kormoran Road Performance kullanmaktayım. Yeni olduğu için iyi fakat yorum yapabilmem için biraz zaman geçmesi lazım.
  • Polo orjinalde 185 60 15 tir ama 60 dan dolayı lastik bulamazsınız veya pahalıdır. 185 65 15 takabilirsiniz veya 195 55 15 diyorsa onuda takabilirsiniz yol tutuşu artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.