Şimdi Ara

195/65/15 Yaz Lastiği Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
8.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Passat'ın üstünde aldığımda Barum Brillantis 2 lastik vardı. 10 numara lastikti. Tavsiye ederim. 195/65/15
  • Petlas pt515 al geç.yurdun malı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba046

Petlas pt515 al geç.yurdun malı.

kış lastiği mükemmel ama yaz lastiği hakkında ömrünün az olduğu söyleniyor 20bin civarı
  • 2006 model 1.4 dizel 92 hplik Corolla aracıma yaz lastiği arıyorum. 195/60/15 lastik ölçülerinde olan otomobili İzmir-Manisa-Aydın üçgeninde kullanıyorum. Aydına yazları gidiyorum. Senede 15-20 bin arası yol yaparım. Hem bu platform hem de TyreReviews incelemelerine baktığımda 3 lastik markası arasında kaldım.

Tercih sıralamam şu şekilde olurdu;
    Continental CPC 5
    Goodyear EGP
    Dunlop BS

Üstünde Bridgestone Turanza ER300 var ama yukarıda saydığım bana göre fiyat performans lastikleri daha tercih edilesi duruyor. 4 lastik markasının yeni teknolojileri de harika lakin pahalı biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba046

Petlas pt515 al geç.yurdun malı.

Yurt malı mı?,güldürmeyin adamı çinden getirdiği kauçukları birleştirince yurt malı mı oluyor?

• Continental 195/65R15 91H ContiPremiumContact5 aldım hepsi buradadan 100 tl indirimli olarak 4 adet. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur. Kışlıkları çıkarınca da buraya tecrübelerimi aktarırım. Herkese önerilerinden ötürü teşekkür ederim.

Conti p6 alamadım çünkü bu ölçülerde şimdilik yokmuş. Goodyear için lastikçi arkadaş da kütahya yolları için pek tavsiye etmedi . Conti p5 de genel yorumlar sağlam ve güvenli olunca tercih bundan yana oldu. Dunlop fm800 için biraz araştırma yaptım ama pek fazla sonuç bulamadım. Çoğu teste conti p5 ilk üçte olması da bu kararımda etkili oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 21 Mart 2017; 23:16:18 >
  • Hayırlı olsun.

Artık 15 jant ekonomik lastikler bulunacak sadece sanırım. 13 ve 14 tu eskiden. İlk başlatan conti olmuş. Umarım diğerleri onu takip etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Hayırlı olsun.

Artık 15 jant ekonomik lastikler bulunacak sadece sanırım. 13 ve 14 tu eskiden. İlk başlatan conti olmuş. Umarım diğerleri onu takip etmez.

Bir günde 10 lira artmış fiyatlar . dün 178 tl idi . Bugün 189 dan aldım . Teşekkür ederim .

• bu sene petlas pt515 aldım maddi durumumuz sıkıntıda diye. n11 den 250/40 çekleriyle aldım. lastik balans ve sibop değişimi dahil lastik başına 145 tl ye mal oldu. bakalım nasıl bi lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 22 Mart 2017; 9:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

bu sene petlas pt515 aldım maddi durumumuz sıkıntıda diye. n11 den 250/40 çekleriyle aldım. lastik balans ve sibop değişimi dahil lastik başına 145 tl ye mal oldu. bakalım nasıl bi lastik.

Bir iki yıl neredeyse çoğu lastik aynı diyorlar . Sonrasında fark çıkarsa çıkacak . Uzun vadede kullanım detaylarını da aktaralım derim buraya .

• Yazlıklara lastikci 1 yaz daha kullanırsın demişti ama muayenede sorun oluyor mu acaba? Sınırı nedir bunun bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

2017 ADAC 195 65 15 YAZ LASTİĞİ TEST

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2017-ADAC-195-65-R15-Summer-Tyre-Test.htm

michelin energy saver lastiği adac testinde de diplere demir atmış. zaten michelin'in pilot serisi ve alpin 5 serisi kış lastikleri dışında testlerde başarılı olduğu lastiği yok. ayrıca bizim millet akıllanmış, michelin'i öneren de pek yok. michelin çok tuhaf bir firma. hem lastikleri başarısız hem de rakiplerinden çok pahalı.

• Cpc5 testlerde en iyisi

• 160 liraya yokahama bluearth almıştım aynı ebatta , güzel lastikler sessiz ve islakta güven veriyor...

• Arkadaşlar lastikler geldi .17 yılının 6 haftasında üretilmiş ama üç kanallı bunlar. Fotoğraflarda falan hep dört kanallı idi. 17 yapımı olanlar artık üç kanallı mı acaba ?

195/65/15 Yaz Lastiği Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Mart 2017; 17:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franky88

Arkadaşlar lastikler geldi .17 yılının 6 haftasında üretilmiş ama üç kanallı bunlar. Fotoğraflarda falan hep dört kanallı idi. 17 yapımı olanlar artık üç kanallı mı acaba ?

resim temsili olabilir

• quote:

quote:

Arkadaşlar lastikler geldi .17 yılının 6 haftasında üretilmiş ama üç kanallı bunlar. Fotoğraflarda falan hep dört kanallı idi. 17 yapımı olanlar artık üç kanallı mı acaba ?

resim temsili olabilir

Bana gelen bu kendim çektim :D

• quote:

quote:

quote:

resim temsili olabilir

Bana gelen bu kendim çektim :D

Üstteki fotoyu sizin çektiğinizi anladım hocam. İnternette gördüğünüz görseldeki 4 kanalli lastik temsili olarak konmuş olabilir demek istedim.

• 205 taban ve daha büyükleri 4 kanal. Hep böyleydi. İyi lastik, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meybahane -- 25 Mart 2017; 19:40:0 >
  • quote:

continental premium contact 5, 205 55 16 ebattan itibaren 4 kanallı olması lazım. 195 ölçüsündeki lastik geniş olmadığı için 3 kanallı üretilmiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.