Şimdi Ara

1981 golf yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle konuyu doğru yere açtığımdan emin olmadığım için şimdiden özürdiliyorum. üniversite öğrencisiyim. ilk aracım olacak. aşağıdaki aracı almayı düşünüyorum. ne önerirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-satilik-golf-1-dizel-40851090/detay

daha önce buna benzer konular açılmış ama eski oldukları için yeniden açmak istedim. aranızda o fiyata araba olur mu git motor al diyenler olacaktır. lütfen bana 2500tlye kadar kötünün iyisini önerin. arabanın karizmasından önce giderlerinin az olmasına dikkat ederseniz çok sevinirim.

• Hiç tavsiye etmem...
    Bazı parçalarını bulmakta çok zorlanırsın.
    Bir abim var. 1989 model 2 kasa golf tdi si var. Aracı çiçek gibi ama aradığı parçaları sipariş veriyor, 2-3 ay sonra geliyor parçalar.
    Hani sanayide geçirecek, parça bulamadığın zaman araç yattığında geçip karşısına bakacak kadar boş vaktin varsa al...
    Birde şöyle düşün.. Arabanın imal edildiği yıl doğanlar şimdi 30 yaşında....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 20 Ocak 2011; 20:24:50 >
  • alma dostum başını yakarsın çürür araba elinde.
  • teşekkürler arkadaşlar. araba da satılmış zaten. peki bana önerebileceğiniz uygun fiyatta araçlar nelerdir. yardımcı olur musunuz?
  • arkadaşlar yardımcı olmak isteyen yok mu?
  • ford ka ford taunus toros yine 81 85 audi bunlar hep 5 10 liralık araçlar fakat o araçta size 5 e mal olurdu zaten :)
  • sana önereceğim bu işe hiç girmemen,kendi paranı kazandığında düşünebilirsin çünkü bu işler ucuz değil. Önce okulunu bitir iyi bir iş sahibi ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.