Merhaba arkadaşlar 1990 Mitsubishi Lancer GLX hakkında tecrübelerinize ihtiyacım var, 5000 TL buldum benzinli almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
1- Yakıt tüketimi (Benzin & LPG) 2- Yedek parça temini ve fiyatları 3- Her gün ortalama 100 km kullanacağım beni üzer mi ?
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
3 gün önce istanbuldan aldık marmarise getirdik gazla 17 19 kuruş civarı yaktı yedek parçası bulunuyor 93 model hyundai excelle aynı mekaniğe sahip eğer ii bakıldıysa ve ii bakmaya devam ederseniz sizi üzmez...
1990 model Lancer sahibiyim ve tam 21 senedir kullanıyoruz.Rahmetli babamın hatırasıdır.Arabanın üstünde çocukluğum ve gençliğim geçti, şimdiye kadar 78.000 Km yaptık.Çok memnunuz.Eğer ezmeden ,üzmeden kulllanırsan oda seni üzmez.Bence tam bir japon harikası(Japon mercedes'i).Şuan da piyasada bulunan çoğu arabadan kat kat daha sağlamdır.Bunun için sana garanti veririm ,21 senelik bir kullanıcı olarak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme