Şimdi Ara

1992-1993 prelude

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1992 veya 1993 honda prelude almayı istiyorum.1992 model 11000 buldum.acaba alınınır mı?bu arada biliyorum bunada tüp takılmaz ama öğrenciyim ve okulum biraz uzak tüp taksam ne kadar yakar?şimdiden teşekkürler..

• Arkadaşım önce şunu söyleyeyimde söylemediler deme araca çok iyi baktırmadan alırsan elinde kalma riski var bu araçların kaportası ne kadar delik deşikte olsa önemli olan motorudur aracın klasmanı belli çok sıkıştırılmış çok oynanmış yada çok ellenmiş araba alırsan kendinede paranada yazık edersin servise değil iyi bir ustaya göster hatta 2 ustaya göster bu sevdadan vazgeç diyenleri değilde adam gibi arabaya bakan ustaları dinle illa ki ezilmişi boyanmışı değişmişi olucak ama hırpalanmamış bir araba bul sen deyince girdim fiyatlara bir baktım senin verdiğin fiyatın bir kaç milyar üstünde sanki aman kupon araba alma gidipte son sahibi olursun.Arabana da canavar gibi tak tüpünü hiç acıma çok da sıkıştırmazsan 25 kuruştan fazla yakamazsın hadi asıldın arabaya max 270 kuruş zaten ne kadar asılarak gidicen.Dediğim gibi motoruna şasesine iyi baktır ufak tefek şeyleri dert etme. Sana kolay gelsin!!!

• 11 e bulacağın arabanın durumu nedir bence önce bununla ilgilenmesin.Bir 11 ini daha yer duymaz.Benzinde ne yakar ortalama 13 de şehiriçi.alacağın arabnın resmini yayonla bilgi verebilirm
  • 13 derken kuruş değil değil mi lt olarak bahsettin Hummer gibi bişi diyosun yani??????
  • preludeye binen kuruş konuşmaz
  • Yapma hocam okumadın mı arkadaş öğrenciyim diyor verdiğin yakıt değeri hummer ın kine eşit!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.