Şimdi Ara

1994 Model 2.0 Tempra LPG Dönüşümü Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm , Ustalar 94 Model Tempra 2.0 16V araç aldım uygun geldi motor konusunda ikilem yaşıyorum kimisi senin araç 96 dan aşağı olduğu için 8v diyor baktırdığım usta 16v motor resmi aşağıdaki gibi montajını yapan ustamız varsa + - konusunda yardımcı olabilirmi? Lpg taktırayımmı randuman alırmıyım

• Yokmu acaba montajı yapan yaptıran ?
  • Resimdeki motor 2.0 8v 115 bg olan motordur. Bu ve 96 yılından sonra üretilen 2.0 16v 140 bg motorlara sıralı sistem uygundur. klasik sistemde patlamaların önüne geçemezsiniz.
  • Bana usta 8v 115 motoru budur dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurkiray -- 23 Mart 2012; 17:30:47 >
  • resim bu

• merhabalar;
    Aracınıza Lpg montajını yapabiliriz ancak bizim önerdiğimiz marka olması şartı ile çünki aracınız lpg ile sorunlu olduğu bilinen araçlardandır. tasarruf konusu %35-40 olacaktır dolayısı ile dönüşüme değer bir araçtır. Marka Konusuna Gelirsek Destrogas veya Gasitaly tercih edebilirsiniz. iyi akşamlar
  • @vikipedi

quote:

Fiat Tempra, İtalyan üretici Fiat'ın 1990 ile 1998 yılları arasında ürettiği otomobildir.Tofaş ise 1992 sonu 1999 yılının sonuna dek üretmişdir çogunuda dışarı ihraç etmişdir. Değişik motor seçenekleri zaman içinde otomobilde kullanılmıştır, ancak en ilgi çeken motor seçeneği 2.0 litre 147 beygir gücünde 16vdir. Araç Türkiye'de üretilen en güçlü binek otomobil ünvanına da sahiptir. Ayrıca TOFAŞ fabrikasından çıkan 1,000,000. otomobil yine bir Fiat Tempra 2.0 i.e 16v'dir.

Tempra 2.0 ie cat 8v modelide vardır, genelde 2.0 ie 16v karıştırılır. 113 beygirdir, Üretim: 1991-1997 standart özellikleri (klima, klimatronik, 4 disk fren, klima, elektrikli ayna, enjeksiyon, üsten eksantirikli, 4 cam otomatik, merkezi kilit gibi).

Tempra 2.0 ie 16v 147 beygir Üretim:1996-1999 Tofaş'ın üretimde olduğu yıllarda orta sınıf otomobili olan Tempra'nın en güçlü motoruna sahip versiyonu Tempra 2.0 i.e. 16V, yine üretildiği yıla göre oldukça zengin bir donanıma sahipti

Yani sizin aracınız 113 hp gerçi iki motorada sıralı sistem montajı yapılıyor.

Sorunsuz bir şekilde Atiker kit montajı yapabiliriz.
    Sormak istediğiniz sorula için telefonla irtibata geçebilirsiniz.
    Saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.