Selamlar, babam Diyarbakır'da şark görevini yaparken karne hediyesi olarak bir arkadaşından ikinci elatari almıştı. Sesi çıkmıyordu, bozuk mu yoksa sessiz mi hiç bilemedik bir ikinci benzerini göremedim atarinin. Teknik özelliklerine gelecek olursak joystickleri sabitti ve resimdeki modele çok benziyordu, fazladan sağ butonlardan iki tane daha üst kısımda vardı. Kaset yeri bildiğimiz gibiydi, fakat kaseti çıkarma yeri kasete göre biraz aşağıda tam olarak kasetin orta hizasında ve yukarı doğru iterek çalışıyordu. Atarinin markasını tam olarak hatırlayamıyorum yanlış bilgilendirmek istemem ama game li bir şey olmalı. Belki aramızda aynı atariyi kullanmış ve markasını hatırlayanlar vardır.
Gamestar ?
Nintendo nes olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Onuncu Köyü Arıyorum
Gamestar ?
Commondore 64
quote:
Orijinalden alıntı: Chucky_31
Gamestar ?
Arattım görsellerde ama öyle bir model yok. :(
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
Commondore 64
Alıntıları Göster
eskiden atarilerde kalite kaç bit olduğuyla ölçülürdü 8 bit -16 bit falan diye :)
senin dediğin nintendoyu hatırlıyorum hatta süper mario ve süper mario cart oyunları vardo ve süperdi
bendede 16 bit sega megadrive vardı onunda en popiler oyunu sonic idi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Nintendo nes olabilir.
Hocam markası nintendo değildi, joystickte sağ tarafta bulunan iki butonun üzerinde iki buton daha vardı ve joystickin iç tarafı tatlı bir yeşil tonundaydı. Daha inceydi atari genel olarak gri renkteydi.
quote:
Orijinalden alıntı: amylee
quote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
Nintendo nes olabilir.
Hocam markası nintendo değildi, joystickte sağ tarafta bulunan iki butonun üzerinde iki buton daha vardı ve joystickin iç tarafı tatlı bir yeşil tonundaydı. Daha inceydi atari genel olarak gri renkteydi.
Alıntıları Göster
Bu forumda o yılda doğan var
quote:
Orijinalden alıntı: Spoon!
Hocam naptın.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: énigma
Griydi hocam :(
quote:
İlginç bir bakış açısı tabi.
quote:
Bu var bende dayim almanyadan almisti okulda sohbet ederken sega guzeldi felan deyince bön bön bakarlardi suratima millet 1 in 9999 oynamis hep :D
quote:
Yok hocam ilk posttaki tanımıma hiç uymuyor micro genius olmadığını biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: amylee
quote:
Yok hocam ilk posttaki tanımıma hiç uymuyor micro genius olmadığını biliyorum.
Alıntıları Göster
O zaman bu
quote:
O zaman bu
Tek renk griydi kaseti çıkardığınız zaman kapağı vardı. Nintendo da değildi :(