Şimdi Ara

1996 e36 320i acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir araştırıyorum ve temiz.aklıma yatan bulamadim. Temiz derken boyasiz hatasiz yada degisensiz aramiyorum sadece yuruyeninde sıkıntı olmasın istiyorum bu araçta karar verdim. Daha önce bmw almadım masrafı illaki olacak ama sürekli hata verir mi otomatik olmasının zarari varmidir arac bu dusuncelerinizi paylasirsaniz Sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-06-m-1005-96-model-metallic-m52-b20-starrr-259176006/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 06 plaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

06 plaka

Hemde M plaka

• Tam eşgal Arabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

06 plaka

Hemde M plaka

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sitede-tek-97-bmw-320i-manuel-vites-sunrooflu_individual-m-paket-265751884/detay
    çift bölgeli otomatik klima

• kullanici62 K kullanıcısına yanıt
    20 senelik araba sonucta, ufak tefek sorunlar cikaracaktir. Tavsiyem tanidik bir bmw ustasi bulun. Ondan bilgi alin, arabayi gosterin.
    Arabanin sikintisi varsa surekli sorun cikarir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyadan ankaradan pek temiz bmw çıkmaz. ( konyalıyım)
    Tabi istisnalar hariç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ustadan yana sıkıntım yok ostimde erdem bmw falan akrabam onlar zaten her hangi bir sorunu varsa çıkarıyolar ortaya. değişen sol ön çamurluk ve sol ön kapı sacı
  • Bu araba pek iyi gelmedi bana fotoğraflarda sis açık egzoz büyütülmüş vs

• resimlerden kaportası düzgün gözüküyor, yaş nedeniyle bazı parçaları pahalıya gelebilir. + almadan önce sağlam bir ustaya baktırmanızda fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

06 plaka

Hemde M plaka

Bbs jant

• Daha önce hiç bmw sahibi olmayıpta konuşanları çok seviyorum.Hemen başlıyorlar.Ne aldığınızın bilincinde iseniz problem yoktur.Otomatik olması iyidir.Çok fazla zorlayamazlar.96 olması güzel makyajı kasa resimlerden araba dışardan iyi duruyor.Modeli göre fiyatı çok iyi gerçekten acil oldgununa inanıyorum.Yoksa 26 aşağı kimse vermez bu piyasada sonuçta araba 96 model değişende olur kazasıda olur.Bmw karşı ilginiz varsa gidin bakın gerçekten iyi bir ustaya gösterin.İllaki masraf çıkacaktır.Ben bu zmana kadar masrafsız ikinci el arbaya denk gelmedim.Belkide ben çok titizim.Bilmiyorum.Korkacak bir şey yok araba bu sonucta motoruna şanzıman ve difransiyeline iyi baktırın.En çok masraf olarak yara açabilecek parçalar bunlardır.İç aksamına iyi bakın bazı parçalar bir disk fiyatından fazla istenebiliyor.En önemlisi sunroofa çok iyi baktırın.Değişen boyasına çok takılmayın arabanın duruşu güzel motorsport jantlarla gayet toplar kendini araba güzel duruyor.

• Ankara-Keçiören.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • skuti61 kullanıcısına yanıt
    Cok teşekkür ederim ayni dusuncedeyim dediğim gibi kendi abim bu isin icinde hergün motor yapıyor ve hemen yaninda ostimin en bilindik bmwci ustalari var icim rahat o yuzden baktircam sahibine soyledim kefilim calismayan aksami olursa yaptirip verecem diyor

• Varmi tamamen konuya hakim olan yardimci olabilecek

• Araç 06 plaka
  • Bu kasalarda 3.16 tavsiyemdir, çunku apaçiler tarafından begenilmeyen ve hala var mı kullanan bilmiyorum ama ailelerin tercih ettigi arabadır.
  • Sanayideki ustalarim 2000 motor ve 95 üstü dediği icin bu arabada karar verdim nasipse cumartesi boş günüm göstermeye goturcem inşallah

• hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.