1996 Model lagunam var... Alalı 2 ay oldu...Daha önceleri olmayan son 3 günden bu yana, kontak anahtarını çevirip tam çalışırken 2 adet bip sesi geliyor (Biipp, Biipp gibi) ve motoru stop ederkende 3'lü guruplar halinde 3 kez yine bip sesi geliyor (Bip, Bip, Biiipp-Bip, Bip, Biiipp-Bip, Bip, Biiipp gibi). Göstergeler normal, herhangi bir arıza sinyali veya sesli ikazı gelmiyor. Daha önce başından böyle sorun geçen, duyan veya bilen varsa benide bilgilendirmenizi rica ediyorum. İlgilerinize şimdiden Teşekkür ederim. İbrahim SARI...
Allah allah tuhaf. öncelikle ses tam olarak nereden geliyor onu tespit et. yol bilgisayarından hiç öyle bi ses duymadım ben. bip sesi benim aracımda sadece lpg düğmesinden gelir oda gaza geçerken yada gaz bittiğiinde.
çocuk kilidi ile alakalı bir ses olabilir çocuk kilidi soketinde temassızlık olabilir olmazsa fren yağını vb kontrol edin
Direksiyonu cevirirken de uğultu yapıyordu ve uğultu gün geçtikçe arttı. Direksiyon yağının azalmış olabileceği söylendi ve ilâve ettik. Sanırım uğultuyuda, bip sesi de ondan geliyordu... Yağ ilâvesinden sonra uğultu da bipleme de kalmadı... Eğer böyle bir sorunla karşılaşırsanız, bilginiz olsun... İlgilenenlere teşekkür ediyorum...