2005 Otomatik Jazz'ım var. Geri viteste veya ileri viteste ilk kalkışta sanki titreşimli telefonun çalması gibi vızz şeklinde bir kez ses geliyor. Ancak yolda giderken ve dur-kalklarda böyle bir ses olmuyor. Acaba bu ses şanzımandan mıdır? NOT: Başka bir forumda CRV vites bir Honda'dan aynı sesin geldiğini; sesin ABS'nin beyniyle ilgili olduğunu okudum.
Bugün Honda Eysa'ya gittim; test sürüşü yaptık, sesin ABS ile ilgili ve normal olduğu söylendi.
hava filitresinden gelen ses olmasın
Aynı sesi bazen ben de duyuyorum; usta, "ABS beyni elektronik devreyi tamamlıyor, sorun yok" demişti.
quote:
Orijinalden alıntı: müco77
Aynı sesi bazen ben de duyuyorum; usta, "ABS beyni elektronik devreyi tamamlıyor, sorun yok" demişti.
Senin araç ne marka?
direksyon sisteminden geliyor
hafif sarsıntılı kalkıyor ise aynı sese bendede vardı janzıman yağının değişimi yaklaşmış olabilir ben yağı değiştirmiştim daha 5 bin km daha varken şimdi yağ gibi ses gitti :)
bizim civicte de 1,5 2 aydır bir ses var. düşük hızlarda uğultu gibi bir ses var.vitesi boşa alınca, klimayı açınca vs ses kesiliyor. servise götürdüm.2 kere ayrı ayrı teste çıktık.2.testin bitimine yakın usta sesi duydu.çözemedi.kapıyı açtı,arabanın altına falan baktı. bırakın 1-2 gün dediler.bırakamadım halen.
Selam, aynı ses bizim jazz'da da vardı, sanzıman yagı değişimine birkaç bin km kala başladı, sanzıman yagını değiştirince geçti. Sanzımanla ilgili bir işlem yaptırmadan yağı değiştirterek bir deneyin isterseniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme