Arkadaşlar 1997 model 306 xr marka aracım var. Araç 103.000 de satmak istiyorum ama fiyatları hakkında çok fazla bilgim yok. Resimleri ne ve bilgilerine bakıp üç aşağı beş yukarı ederi hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? 1997 306xr 103000km klima Sürücü airbag performans stop (orjinalleri de mevcut) Sony cd çalar
Slm arkadaşım. Kilometresine ve durumuna göre değişiyormuş ama benimki 10000 YTL ile 12000 YTL arasında alıcı bulurmuşum (Pazarlığa göre yani). Ben 11500 den satışa çıkardım. Bakalım ne olacak...
quote:
Orjinalden alıntı: netginn
Slm arkadaşım. Kilometresine ve durumuna göre değişiyormuş ama benimki 10000 YTL ile 12000 YTL arasında alıcı bulurmuşum (Pazarlığa göre yani). Ben 11500 den satışa çıkardım. Bakalım ne olacak...
Üstad,bende 306 almayı düşünüyorumda.Sedan,abs,yolcu ve sürücü airbag olan bir 306 arıyorum.Bunların fiyatı ne kadar acaba bilgin varmı.Hani kendi aracınız için fiyat araştırırken öğrenmişsinizdir belki diye sordum
aradığın 306xr bir arkadaşımda bulunmakta 13000 diyor ama temiz ötesi diyebilirim sana eğer 306 konusunda ciddiysen 12-13 arası bir fiyata düşer pm ile haber verirsen sevinirim
Slm kyibe Ne yazıkki sedanlar hakkında bir bilgim yok. Bildiğim o araçlardan fazla dolanmıyor trafikte. Satışta ise hiç rastlamadım desem yeridir. Belki de dikkat etmediğim içindir. Yardımcı olamadım kusura bakma..
Slm netginn.İlgine teşekkür ederim.Kolay gelsin Sayın malimusavir,sizede teşekkür ederim,biraz daha üst model istiyorum.Sizin araç 97 modeldi sanırım.