Şimdi Ara

1997 vectra mı 2000 206 mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar bu i,ki arabadan birini almayı düşünüyorum sizler ne diorsunuz bana yardımcı olurmusuuz??

• vectra tabi
  • kesinlikle vectra
    bendede 97 vectra var:)
  • Seceneklerde bir alman varken bence bu soru sorulmaz bile..Forever Germany...

Ayrıca vectra ile 206 nın segmentleri bile uymuyoo..Bence siz önce hb bir araçmı yoksa geniş aile arabasımı istediğinize karar vermelisiniz..Ayrıca 206 nın,vectra yanıda uçan bir tenekeden farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akduman -- 19 Ağustos 2008; 15:00:52 >
  • vectra bi efsanedir sonucta bi alman arabasi aralarinda ole cok fazla bi model farki da yok bence vectrayi tercih et
  • Bence de Vectra. Küçük de bir hatırlatma yapayım Vectranın baskı balata seti 850 YTL ye değişiyor. Pevgeot çok daha ucuz diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akduman

Seceneklerde bir alman varken bence bu soru sorulmaz bile..Forever Germany...

Ayrıca vectra ile 206 nın segmentleri bile uymuyoo..Bence siz önce hb bir araçmı yoksa geniş aile arabasımı istediğinize karar vermelisiniz..Ayrıca 206 nın,vectra yanıda uçan bir tenekeden farkı yok

bencede...
  • ayrıca yakıt sarfiyatlarıda çok farklıdır onuda göz önünde bulundur
    ama yinede vectra:)
  • ucan bir teneke
    quote:

Orjinalden alıntı: akduman

Seceneklerde bir alman varken bence bu soru sorulmaz bile..Forever Germany...

• tabiki de vectra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.