Şimdi Ara

1998 Accord 2.0 ies iç kapı kollu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1998 Accord iç kapı kolunu nerden bulabilirim.sol ön ve sağ arka iç kapı açma kolu lasım.servise sordum tanesine 110 ytl dedi.biraz fazla gibi geldi.daha uygun nerden bulabilirim istanbulda.aksarayda falan sordum bulamadım.yardımcı olursanız sevinebilirim.

• dostum 98 accordların kapı kolu her zaman sorunludur. kapı kolu sağlam ama kapı kolunun takılı olduğu yer mutlaka çatlıyor veya kırılıyor. Bendede aynı araçtan var, ikitelli sanayide bi usta içten telle falan uğraştı yaptı, şu an bir sorunum yok, hangi usta olduğunu hatırlasam seni yönlendirebilirdim, fakat epey zaman oldu, tavsiyem bu işlerden anlayan birisine; yenisini almak yerine nasıl tamir edilebileceğini sor. çünkü eminim yeniside kırılacak...
  • Sen yanlış anladın galiba.kapı tutma kolu değil.Kapı açma kolu demek istedim.nikelaj olan.
  • tamam aynı şeyden bahsediyoz, nikelaj olan kapı kolundan, eğer kol kırılmışsa bişey diyemem ama benim arabadaki kol değilde takıldığı yerden kırılmıştı sorun kolun takıldığı yer yani,
  • Tşkr. Maalesef kırık :( değişmesi lazım.
  • normal accord ise kolay bulursun
    benimki gibi euro accord ise bir açma kolu için kıvranır durursun.
  • Normal olanıda kolay bulunmuyor ya
  • Euro maalesef.o yüzden kıvranıyorum
  • Ankarada isen ve bulur isen
    buraya yerini yazıverde banada şoför kapısı içi lazım..
    tamponları boyatıp 4 tane paçalık bile buldumda euro olduğundan uymaz abi dedi
    maalesef...
  • İstanbuldayım.Bostancıda var dediler ama o tarafa işim düşüp bakamadım.ben avrupa yakasındayım.bulursam haber veririm.
  • arkadaşlar

resimde sag kapı açma metal olan parçadan bulma imkanı varmı?Sag kapını kolu soyulmuş biraz gözüme batıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 28 Mayıs 2009; 8:48:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.