Bildirim
1998 vectra 2.0 cd 13000 ytl ye alıyorum yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
40.000 km önce rektifiye gördüğü için araç rahatlıkla uzun süre kullanılabilir. ama yinede motor iyi bir motor ustası tarafından kontrol edilmeli. üfleme var mı bakılmalı. aracın klima vb. gibi aksamları çalışıyor mu? sensörlerin ve hava debimetresinin durumu nasıl? bütün bunlara baktırılmalı. bu kontrollerde sorun yoksa ve kaporta da iyi durumdaysa 13.000 TL çok değil. çünkü vectra cd donanım olarak şu anda üretilen çoğu araçlardan bile çok üstündür. performans ve yol tutuş üstünlüğünü söylemeye gerek yok. ayrıca sıralı sistem lpg uygulandığında yakıt harcaması oldukça azalır. -
3 sene b kasa vectra kullandım. masraflı arabadır dikkat et.bide 350 bindeymiş araç. araba sadece motordan ibaret değildir .yinede sen bilirsin
kolay gelsin -
motoru rektefiye görmüş arabayı satarken zor satarsın. araba makul fiyatta bile olsa ben olsam almam. orjinali gibi yapılmamıştır o motor -
13.000 lira iyi para. Bırak o arabayı başkası alsin. O arabanın ekmeği yenmiş. Alınır ama o fiyata değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: melih25
km 350.000 motor 40000 km önce rektefiye edilmiş ama iç temizliği ataklığı süper bu araç hakkında bilgisi olanlar varsa yardım lütfen fiyatı çok mu fazla elden minimum kaça çıkar
Esprimi yapmaya çalışıyon ? yoksa alıkmısın anlamadım birader ?
2000 motor araba vergiden anan ağlar.
Lpg taktırırsın az yaksın diye, araba iyice hantallaşır,benzinli 1.4 den gene daha çok lpg yakarsın emin ol.
Motor olmuş tam anlamıyla MOTOR !!!
Hadi motor rektifiye olmuş..yürüyen aksam nolcak?
Titre ve kendine gel derim ben....
-
quote:
Orijinalden alıntı: cermin007
quote:
Orijinalden alıntı: melih25
km 350.000 motor 40000 km önce rektefiye edilmiş ama iç temizliği ataklığı süper bu araç hakkında bilgisi olanlar varsa yardım lütfen fiyatı çok mu fazla elden minimum kaça çıkar
Esprimi yapmaya çalışıyon ? yoksa alıkmısın anlamadım birader ?
2000 motor araba vergiden anan ağlar.
Lpg taktırırsın az yaksın diye, araba iyice hantallaşır,benzinli 1.4 den gene daha çok lpg yakarsın emin ol.
Motor olmuş tam anlamıyla MOTOR !!!
Hadi motor rektifiye olmuş..yürüyen aksam nolcak?
Titre ve kendine gel derim ben....
aynen tanıdıkda 2.5 vardı taksitle zor sattı iyice araştır derim
-
quote:
Orijinalden alıntı: cezmi33
13.000 lira iyi para. Bırak o arabayı başkası alsin. O arabanın ekmeği yenmiş. Alınır ama o fiyata değil.
+1 -
sakın9 bin anca eder o araba... -
inşallah almamışsındır -
93 model a kasa vectra 320.000de orjinal boyalı galerici 8500 dedi.Dışardan baktım şöyle.Anahtarı getireyim mi dedi.Ben de kalsın dedim.Kasa diri ama beni yolda götüren mekanik.Hem 93 hem 320.000de hem 8500 Allah bu konuda bilgisi olmayan alıcılara yardım etsin.
Sana tavsiyem; o araçtan çöl yılanı görmüş gibi kaç. -
Bu konu daha açık anlatılamazdı arkadaşlar,süpersiniz... -
arabayı alacaksan şu parçaların fiyatını öğren ve siparişini ver
egr valfi
ateşleme kiti
map sensörü
motor beyni
egzoz katalitiğinen
kapı fitilleri tam takım
diskler balatalar
debriyaz takım alt üst
rol kolları
rot başı
aks milleri
krank kasnağı
kapı otomatiğ
2 takım anahtar
lastikler
jantlar
filtreler
klima kompresörü
radyatör
vs vs
13e alsan 33e anca uzunyola çıkılır -
gece gece yerlerdeyim
+ olarak listeye hava debimetreside ekleyelim. Orjinal GM olanından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 29 Eylül 2009; 21:36:37 > -
oksijen sensörü
egzantirk sensörü
şarz dinamosu
ahtobot hortum
marş dinamosu
üst kapak contası
vites körüğü
radyotör vb gibi şeylerde lazım tabi -
9000 den bir kuruş fazla para verme
tabi benim gönlüm zengin diyorsan başka -
Vectra 2.0'larda senede bir degisen iki sensor var
krank devir sensoru ve egzantrik devir sensour. Ikisinin toplam maliyeti yaklasik 250 YTL
Esasen bu iki sensorden egzantrik olani kendisi bozulmuyor ancak soketinde bile sorun ciksa ariza isigi yakiyor.
Opelin cok basarili bir motoru 2.0 16v ancak orjinal yedek parca ile de degistirseniz bu sensorler fazla dayanmiyor ve senede bir bozuluyor
Krank sensorunun de kotu yani otoyolda giderken bile araci stop ettirebilmesi.
saolasin opel.... -
Vectra 95 senesinden sonra eski kaliteyi yakalayamadı. Neydi 95 öncesi kasalar,efsane idi... Şu an bile problem çıkarmıyor... -
çok masraflı araba hele bide çürükse masrafı bitmez parçaları pahalıdır aldığın fiyata satamazsınız belki de.13 milyara 98 model bence çürüğe benziyo -
Bende 3 sene kullandım o aracı. Bana aylık maliyeti 1000 lira civarıydı. Tavsiye etmem kesinlikle.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X