Şimdi Ara

1999 1.6 seat toledo stella

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar seat toledo stella 1999 modeli almayi dusunuyorum bazi sitelerde olumsuz yorumlar yapilmis kafam karisti butceme en uygun arac oydu hosuma da gitmisti sizce ne yapmak gerekir fikir ve tavsiyeleriniz icin simdiden cok tesekurler....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konforsuz bir araç ve bence çok yakıyor fiyatı hakkında detay verirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • 15000 tl istiyor

• Uygun fiyat 150bin kmyi geçmediyse ve değişen boya durumu da iyiyse kaçırmayın derim. Hele bir de en full versiyonuysa tadından yenmez şu anki piyasaya göre uygun bir fiyatı var. Tabii siz yine de pazarlık yapın 500 lira 500 liradır :)
  • Km 254 binde komple boyali tavan direk saselerde sorun yok pazarlik payi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzlercan -- 12 Temmuz 2014; 14:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzlercan

Km 254 binde komple boyali tavan direk saselerde sorun yok pazarlik payi var

5 kuruş etmez komple boya hadi neyse de 254bin kmde Alman arabası alınmaz. Mazda 323 626 gibi arabalara bakmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thk94

quote:

Orijinalden alıntı: ozzlercan

Km 254 binde komple boyali tavan direk saselerde sorun yok pazarlik payi var

5 kuruş etmez komple boya hadi neyse de 254bin kmde Alman arabası alınmaz. Mazda 323 626 gibi arabalara bakmanızı tavsiye ederim.

Seat bir İSPANYOL markasidir! Bfq kodlu motor ve vw isbirligi

• Yapma ya 1990 yılında Volkswagenle işbirliği yapmış bir markadır. Ve farkedersiniz ki Leon gibi karakteristik bir araba üretmiştir. Tabii fiat altyapısıyla dizaynıyla motoruyla üretilen Tofaşa bizim arabamızdır diyen zihniyetten de bunu anlamasını beklemiyorum. Kısaca size göre ben bir Türk olarak gidip Japonya'da otomobil üretsem o araba Türk arabası oluyor. Ve o ünlemler büyük harfler falan yeterince gereksiz bir daha birinin yazısı hakkında eleştiri yapmadan önce firmanın tarihini araştırırsınız umarım
  • Yazdıklarınızı çocukluğunuza hatta konu hakkındaki cehaletinize veriyorum...BFQ motor koduna kadar belirten birine gereksiz cvp olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 13 Temmuz 2014; 18:00:29 >
  • 99 toledo da BFQ kodlu motor değil AKL kodlu motor bulunmaktadır.Hemen hemen tüm parçaları vw bora- skoda octavia ile aynıdır.İç aksam olarak torpido a3 torpidosudur.(belirttiğim özellikler mk2 toledo için geçerlidir)

Ayrıca bu kasa seat larda su alma sorunu bulunmakta satıcıya aracın su alıp almadığını muhakkak sorun derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.