Bildirim
1999 1.6 toyota corolla otomatik vites 4AFE motor lpg dönüşüm?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu araçlara o kadar çok montaj yapıldıki artık lpgsiz kalmadı sanırım. :) ondan kimse yazmamış. çok geçkalmışsınız. hemen lpg ye geçin. kit olarak ne takarsanız takın sorunsuz kullanırsınız. araç lpg ye tamuyumlu. montajcı iyi olsun kit çokta önemli değil.
Atiker, cangas, akl, fark etmez. -
Teşekkür ederim çok sevindim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
atiker fast taktır arkana bakma bende 12 yıldır var -
Aracınıza "Tek Nokta" diye tâbir edilen Karbüratörlü sistem LPG bile taktırabilirsiniz.
Aracınızdan ben de uzun yıllar kullandım.
Toyota'nın efsane kasasında da kullanılan canavar bir motordur.
Bahsettiğim eski sistem 450 500 TL civarlarına takılabilir.
Sıralı sistem için de marka ayırdetmeyen bir motordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremain Lens
Aracınıza "Tek Nokta" diye tâbir edilen Karbüratörlü sistem LPG bile taktırabilirsiniz.
Aracınızdan ben de uzun yıllar kullandım.
Toyota'nın efsane kasasında da kullanılan canavar bir motordur.
Bahsettiğim eski sistem 450 500 TL civarlarına takılabilir.
Sıralı sistem için de marka ayırdetmeyen bir motordur.
sıralı sistem hariç taktırmayın. -
Sebep nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremain Lens
Sebep nedir?
çünkü araç enjeksiyonlu, düz sistem taktırmak yakıtı arttırır ve back fire sorunu yaratır. en ucuz atikeri taktırın sorunsuz çalışır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 3 Haziran 2017; 15:35:42 > -
Biz bugün 2004 focus 1.6 zetec motorlu aracımıza Atiker Gold taktırdık. Ne benzinden LPG'ye geçerken , ne de LPG'de sürerken fark hissetmedim. Atiker Goldu tavsiye ederim. 1500₺ tuttu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X