Şimdi Ara

1999-2000 model passat ne kadar yakıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999-2000 model passat 1.8-1.9 tdi km'de ne kadar yakıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizde 1.9 tdi 110 beygir versiyonu var. Şehirlerarası kasmadan giderseniz 110-120 civarında 5 litre yakar. Zamanında az yakmak için 90 civarı gidip 3.7 lt de yaktığını gördük. Şehir içi kavramı çok göreceli ama İzmir'deyiz 6.5-7 lt civarı yakıyor tabi sürekli dur kalk trafiğe girerseniz 10 lt net
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanyıldırım

Bizde 1.9 tdi 110 beygir versiyonu var. Şehirlerarası kasmadan giderseniz 110-120 civarında 5 litre yakar. Zamanında az yakmak için 90 civarı gidip 3.7 lt de yaktığını gördük. Şehir içi kavramı çok göreceli ama İzmir'deyiz 6.5-7 lt civarı yakıyor tabi sürekli dur kalk trafiğe girerseniz 10 lt net

Bilgiler için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyi bir yakıt değeri bence.
  • 1.8t şarası 90la gidebilirsen kitaptaki gibi 6,3lt/100km yakar.
    şarası basarsan anlık 24e kadar çıktığını gördüm ama 140 civarında 8-8,5 litrede kalabilir.
    şiçi dur kalkta 11-12 allahın emri. şiçi akıcı işe 8,5 civarı.
  • çok yakar diye duydum zamanında ben de almayı düşünüyorudum
  • 1.8 düz vardı bende 2000 model yakıt çok iyiydi 120 yi geçme uzun yolda çok az yakıyordu ama şehir içi çok yakıyordu kısacası ortalama 8 ile 10 litre arası değişiyor. ama 1.8 T ler için böyle olmadığını çok yaktığını duymuştum. dizel modeller içinde aynı çünkü euro dizelin fiyatı malum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 yıl boyunca kullandığım 1.8t aracımla ş.arası bir depo ile 750- 800km arası yol yapıyordum hızımda 140km aşağı düşmüyordu yanlış hatırlamıyorsam 62lt lik deposu vardı. söylendiği gibi çok abartılı yakıtı yoktu. ş.içi dur kalk trafikte 9-10lt ye kadar çıkıyordu. hatta bir defasında 90-100km hızla uzun süre gittiğimde yol bilgisayarında ortalama 6lt altında bir değer okumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.