Bildirim
1999 Honda Accord 2.0 Turbo Dizel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2.2 dizel değil mi o ? Ben 2.2 var o da 2005 den sonrası olması gerek
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyle bir arac yok. Ha motoru falan degistilerse bilemem
Eksi verenler gostersin dizel accordu hadi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 31 Ağustos 2015; 8:21:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1999-2000 yıllarında japon üretimi olan ve sanayide Amerikan kasa diye tabir edilen büyük kasalı Accord'lar ülkemizde satıldı.
Bu Accord'lar 2.0 litre ve 3.0 v6 benzinli motorlara sahipti.
Aynı yıllarda İngiltere üretimi olan Accord'lar resmi olarak ithal edilmedi.
Ama bir şahıs kendi ithal ettiyse onlardan olabilir.
Parçasını bulabileceğinizi sanmıyorum. Çünkü araç Türkiyeye distribütör aracılığı ile hiç gelmedi.
Ebat.co.uk üzerinden satın almanız gerekecek parçalarını.
Üzerindeki 2 lt dizel motor, Honda üretimi değil, Rover üretimi bir motordur.
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Yazdıklarımı okudunuz mu?
Selamlar.
Ağabeyler evet adam motoruna rover motoru felan demişti ama siz parça sıkıntısı yaşarsınız diyorsunuz
Kasası bildiğimiz accord kasası ondan kaporta sıkıntım olmaz çıkmacıdan herşeyi bulabilirim diye düşünüyorum
Motoru ise rover galiba roverda da bir parça sıkıntısı yok diyorlar
Arabayı internetten felan araştırdım 2.0 dizel var ama kasası aynı değil 98 buldum ama 99 yok
Şuan hem rover servisine hemde Honda servisine götüreceğiz
Öyle bir araç yok diyen ağabey araba kapının önünde duruyor -
2.0i benzinli alsaniza niye ugrasiyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bal974
quote:
Orijinalden alıntı: eren15935
Yazdıklarımı okudunuz mu?
Selamlar.
Tabiki okudum. Aslinda demek istedigim. Ben hic gormedim. Gerek internette gerekse satis sitelerinde hic rastlamadim. Disarida olabilir. Ancak bizde yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rover motorlu 2.0 105 HP dizel Accord vardır ama Türkiye'de resmi olarak satılmadı.
http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=12076
-
Ülkemizde dizel kalitesizliğinden dolayı honda toyota gibi markalar dizel araçlarını ülkemize 2005li yıllardan sonra getirdi. Accordların, avensislerin 2.0 dizelleri avrupada satıldı. Ülkemizde de özel sipariş ya da gümrük çıkışlı dizel avensis, accord gibi araçlar bulmak mümkün. -
Keşke ce8 yerine ce9 da gelseydi Türkiyeye, vtecsiz boş aracı göndermişler Euro diye
https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Accord
Bahsi geçen motor da budur 2.0 L Rover 20T2N I4 diesel
araçta buhttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7b/Honda_Accord_1995.jpg/280px-Honda_Accord_1995.jpg
-
onurD7 ağabey arabanın göstergesi böyle değil birde araba 110 hp
İthal edilmemiş araba makam aracı olarak 1999 da 100 adet sipariş edilmiş ses yapıyor diye rededilmiş ama 2 tane bırakılmış 1i İstanbulda diğeri bizde
2.0 benzinli al diyen ağabey bizim şantiye işlerimiz oluyor mazot bedava o yüzden mazot istiyoruz
Şuan arabada titreme var motoru tekliyor ve istop ediyor debriyajında sıkıntı var tutukluk yapıyor
araba gaz yiyor ama tekerlere iletmiyor işde buda debriyajdan sıkıntılı
Arabanın titremeside canımı sıkıyor
Titreyip istop etmesi neyden kaynaklanıyor olabilir ? -
arabada range rover freelander motoru varmış bütün parçaları uyuyor ama kasası honda olarak geçiyor
isterseniz arabanın detaylı bir fotoğraflarını çekip atabilirim birde alınacak bir araba mı ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X