Şimdi Ara

1999 mitsubishi l200 4x4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar araç hakkında hiç bilgim olmamasına rağmen mitsubishi L 200 çift kabin almak durumunda kaldım.yani nakit alacağıma saydım aracı.araç 4 çeker yani 4x4 klimalı 4 cam otomatik merkezi kilit 2.5 dizel bunlar benim görebildiğim özellikler.daha önce 4x4 kullanmamıstım.bu araç hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz.piyasa da 4x4 ü pek yok.fiyat YAKIT SARFİYATI ne tür mazot kullanmalıyım(eurodisel mi normal mazotmu)teknik özellikleri vs.Araca binip binmemek konusunda kararsızım av merakımda var satıp suv almayı düsünüyordum fakat tamircim buna bin diyor.vereceğiniz bilgiler bu bakımdan benim için önemli.şimdiden teşekkürler

• boşuna suv alma bu araçta arazi ihtiyaçlarına yeterli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateslibocek

arkadaşlar araç hakkında hiç bilgim olmamasına rağmen mitsubishi L 200 çift kabin almak durumunda kaldım.yani nakit alacağıma saydım aracı.araç 4 çeker yani 4x4 klimalı 4 cam otomatik merkezi kilit 2.5 dizel bunlar benim görebildiğim özellikler.daha önce 4x4 kullanmamıstım.bu araç hakkında bana biraz bilgi verirmisiniz.piyasa da 4x4 ü pek yok.fiyat YAKIT SARFİYATI ne tür mazot kullanmalıyım(eurodisel mi normal mazotmu)teknik özellikleri vs.Araca binip binmemek konusunda kararsızım av merakımda var satıp suv almayı düsünüyordum fakat tamircim buna bin diyor.vereceğiniz bilgiler bu bakımdan benim için önemli.şimdiden teşekkürler

arkadaşım kaya gibi aracın var ve o aracın girip çıkamayacağı yer yok. ve çok dayanıklı. yakıtt olarak normal motorin kullanabilirsin.
    bir çok suvun giremiyeceği yere rahatlıkla girip çıkarsın.8-10lt arası motorin tüketir.www.gezenbilir.com a bakrsan orada birkaç tane kullanıcı vardı.

• teşekkurler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.