Şimdi Ara

19999 TL HP Victus, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, RTX 3060, 512 GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP Victus Gaming 16 Dizüstü Bilgisayar, 16.1'' FHD 144 Hz IPS, AMD Ryzen 5 5600H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 3060, 512 GB SSD, FreeDOS, Mika Gümüşü, 68P42EA
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH

• Birkaç haftadır bu fiyatta zaten?

• 1 ay önce 3050 ekran kartlı modelini satın aldim.Ürün ekranı kötü kalitede ips ama renk tonu ve renk doygunluğu düşük.Kasası kalitesiz ve menteselerin olduğu yer güven vermiyor.Sesli ve yüksek sıcaklıklarda çalışıyor o yüzden bu modeli pek tavsiye etmiyorum.Üzerine para konularak daha iyi bilgisayarlar alınabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimde çok güzüme takıldı bu ama ekran kartı 90watt ve ram yetersiz. 8x2 ram almak gerek buda 1500 civarı maliyet. Bende ikinci el temiz bir monster aldım.

• Max kaç ram takılır buna. Önerecek olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşik 6 aydir bu fiyat  

• FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Az önce Vatan Computer reklamı çıktı. Victus 3050 Ti ekran kartlı laptopu 25 bin liraya satıyordu. Tam bir sazan avi. Bu başlıktaki ürün ise Amazon'daki 21 bin lira fiyatı ve 3060 ekran kartı ile resmen bedava kalıyor bu vurguncuların yanında. Vatan tam bir vurguncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 30 Mayıs 2023; 15:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Vatan vcomputer tam bir vurguncudur .

Bazen indirimli ürünler satsa da amaç sazan avlamaktır . Ava gelmeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.