25999 TL Lenovo Legion 5 RTX 3060 6GB, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD, https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG2FWYTL |
25999 TL Lenovo Legion 5 RTX 3060 6GB, 15.6' inç FHD, AMD Ryzen 5 5600H, 16GB RAM, 512GB SSD,
-
-
Kripto sebebiyle masaüstü bilgisayar fiyatları dizüstlerini geçmişti, şimdi yine dizüstü fiyatları masaüstüne göre aldı başını gitti. 26 bin lira bu laptop için iyidir ama sadece oyun oynamak isteyen kişiler için yarı fiyatına bu sistemin karşılığı toplanabilir. Hatta ekran kartını AMD'nin bir modeliyle değiştirip yarı fiyatından daha az paraya çok daha yüksek performans da alınabilir.
Yanına bir de 24-27 monitör alsanız bile cebinize 10 bin liradan fazla falan kalır.
Taşınabilirlik arayanlar için bir şey demiyorum tabi.
-
ya 5600H alsam mı tuflar var 6800h rtx 3060 lı benzer fiyatlara. daha da düşer mi 3 ay önce falan 35 e falan satıyorlardı bunu o aralar 30 a düşseydi alacaktım şimdi 26 a düşmüş kararsızlık daha da arttı :D
-
Mediamarkt ta 6600h ve 3050 li versiyonu sepette 24bin küsur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2021 Eylül'de aynı laptop 12 bin'e satıldı HB'de.
Şimdi buna indirimli gözüyle bakıyoruz. Vay anasını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 8 Aralık 2022; 22:26:26 > -
Kaçıran varsa ilk mesajda belirtilen fiyata satılıyor şu an.
Bu fiyata alınabilecek en iyi laptop. Soğutma performansı başarılı. Ekranı, klavyesi, kasası üst düzey. Tasarımı hoş
Güçlü işlemci
RTX 3060 ekran kartı
Coldfront 3.0 soğutma sistemi
TrueStrike Klavye
Vantage for Gaming
-
Bu fiyatlara fiyat/performans açısından en iyi bilgisayar bu. Malzeme kalitesi, sorunsuzluk, iyi soğutma vs. her şey tam idealinde. Almayı düşünen varsa kaçırmasın
-
Bence 2022 işlemcili bir laptop daha mantıklı bu bantta. 24e 12500h-3060 hp victus ya da 29a Asus rog strix var. Hatta amazonda 18e Lenovo var, 12500h islemci ve 3050, oyunla pek ilgilenmeyenler için düşeş alet.
İşlemci 12500 olsa peynir ekmek gibi satar 18 e Lenovo görmedim yalnız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007captiva -- 19 Aralık 2022; 21:10:29 >
RTX 3060'lı bir bilgisayar arayanlar için bundan daha iyi seçenek yok. He ucuza diğer markaların alt modelini bulursunuz belki ama ısınma sorunu yüzünden pişman olursunuz. Legion serisi Lenovo'nun oyuncular için üst seviye notebookların olduğu seri. Sorunsuzluk ve stabilite açısından kendisini kanıtlamış bir bilgisayar. Başım ağrımadan uzun yıllar kullanayım derseniz daha uygun fiyata RTX 3060'lı başka notebook bulamazsınız. Bu yüzden konudaki bilgisayar iyidir. Alınır.
-
Geçen sene alanlardanim. Masaüstü pahalı geldiği için almıştım bunu. Güzel alet. Warzoneda 60 dereceyi bulmuyor gpu. 3060 ekran kartı bildiğim kadarıyla güçlü seriden. Tavsiye ederim. Ama masaüstü daha iyi olur bence.
:)
bu arada lenovo daki nvidia3060 130W lık .. 12500-3060 lı hp victus daki hakkında bilgi yok ama daha düşüktür...
lenovo adaptörü 300w , hp deki 200w :) hp de 60w lık 3060 olabilir ... lenovo daha iyi duruyor işlemci geri kalmış olsa da ..
-
95W-100W arası çalışıyor 20.000TL'lik Victus'taki 3060.
İlave 6.000TL buna verecek bir artı göremiyorum ben Victus'a göre.
Görünüşe göre artısı üzerindeki 3060'ın boost clock olarak 200MHz daha yüksek hızda çalışması (%10'a kadar fark) ve 2x4GB yerine 2x8GB RAM ile gelmesi. Hala 6000TL ilave fark verecek bir yer göremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 20 Aralık 2022; 9:38:39 > -
Siparişi verdim paylaşım için teşekkürler. Yorumlarına baktım youtubedan da videolar seyrettim mantıklı geldi.
-
Bu fiyatlara diğer markaların giriş seviyesi gaming modelleri satılırken Lenovo'nun üst seviye Legion 5 serisi için bu fiyatlar çok uygun
-
6300 TL ye 4650G apu sistem aldım çocuk için frekans serisi XPG M2 ssd li inventusdan kendi kullandığım hali hazırda Dell vostro 3510 i5 11.nesil laptop var.İkisini de kullandım.Laptop taşınabilirliği,iş amaçlı vs.haricinde verilen paraya acırım.En uygun fiyatlı kasa bile üst seri laptop dan kat kat üstün benim gözümde.Çocuğa daha önce lenovo almıştım 1 yıl sürmeden dağıldı değiişim/iade raporu verdiler.
-
Notebooklar ile masaüstünü kıyaslamak hiç mantıklı gelmiyor. Masaüstü pcyi her gün okula, işe yanında götürebiliyor musun? Hayır. Al bu lenovoyu istersen okulda ders notlarına çalış, istersen arkadaşının evine gidip birlikte oyun oyna, istersen yatakta film izle
-
İşte bunları yapmıyorsan boşuna 2 katı para verme diyoruz. Daha ne kadar açık anlatılabilir? Öğrenciler veya işini laptobundan yürütenler hariç kaç kişi laptobunu o şekilde kullanıyor acaba?
Sen o artıları sayıyorsun, ben de yarı fiyatına daha yüksek performans diyorum. Hangisi daha önemli? Kullanımına göre değişir. Taşımam gerekiyorsa gerekirse bedava olsun masaüstü işimi görmez. Ama taşımıyorsam laptop için fazladan verdiğim parayı çöpe atmış oluyorum.
Bu iki seçenekten hangisi istiyorsa onu seçer insanlar yani. Dizüstü alacağınıza masaüstü alın diyen biri mi oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebo01 -- 21 Aralık 2022; 21:56:30 > -
Nvidia denetim masasında 100w yazıyor Victus'ta
-
1 haftadır kullanıyorum, memnunum. Malzeme kalitesi, sessiz çalışması ve oyun performansı çok iyi. İyi fiyata aldığımı düşünüyorum, şu an 30k olmuş bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
95W-100W arası çalışıyor 20.000TL'lik Victus'taki 3060. İlave 6.000TL buna verecek bir artı göremiyorum ben Victus'a göre. Görünüşe göre artısı üzerindeki 3060'ın boost clock olarak 200MHz daha yüksek hızda çalışması (%10'a kadar fark) ve 2x4GB yerine 2x8GB RAM ile gelmesi. Hala 6000TL ilave fark verecek bir yer göremiyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X