Şimdi Ara

1GB=600 kontor 150MB=300 kontor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/hazirkart/ekonomikinternetpaketleri

valla burdan bakin bi is varmi altinda bilmiorum ama bence gayet uygun.ozellikle 1gb'i 600 kontor olan mukemmel 150mb'i 300 kontor de dusunulebilir.ilkonce onu alip kullanma duruma gore 1gb olanina gecicem sanirim

• güzelde yanlış konu olmuş!
  • nieki? iphone kadar internet kullanimi rahat baska bi telefon yok.yani ben iphone kullanmadan once telden nete girmiodum ama su anda bole bi kampanya benim icin cok yararli paylasiim dedim
  • ne olursa olsun ayda 600 kontör 1gb için inanılmaz fazla... yurt dışında sınırsız 5euro biz burda sınırlı için 600 kntör vericez valla insaf yaa... eskidenn ne güzel telsimin vardı aylık 5 milyona sınırsızı
  • yaniii ... neresi uygun cozemedim hala
  • şuan türkiyede hiç uygun biyer yok en güzeli wirelless varken kullanmak interneti
  • kötü şeyler bunlar arkadaşlar... Zaten wireless olan heryerde internete giriyorum. Bide böyle sokakta filanda internet olsa girsem heralde hiç kafamı başından kaldırmam iphone nun....
  • walla bu gün trcell telimi kayıt ettirirken sordum
    1gb lık paket üyeliği aylık 59 ytl + %25 ötv yani 73 ytl civarında
  • ben vodafone kullanıyorum kullandığm internet bağlantısının fiyatı 4.99 Ytl ilk ay 5mb veriolar doldurursAN 10MB ONUDA DOLDURRSAN 15-20-25 ..... onuda doldurursan bu şekilde gidio gayet uygun bence :) (pardon capslocka basmışım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.