Şimdi Ara

1gb ağ sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 1gb ağ kurdum ancak makinaların bir kısmı 1gb öteki kısmı 100mb oldu switch her açılıp kapandığında makinalardaki bağlantı hızı değişiyor bi 10 tanesi 1gb oluyor yarın 5 anesi 1gb oluyor kendi kafasına göre iş yapıyor IP leri sabitledik uçları tekrar bastık ama bi değişiklik yok

3com 1gb swicth - glan anakart kullanıyoruz makinalarda yeni e5200 işlemci 2gb ram var

neden böyle yapıyor bilen biri varsa yardım etsin veya neden olabilir fikir üretsin

yardıncı olan herkese şimdiden teşekkürler.

• kimse yokmu bea bu işten anlayan tühh derdimkize derman burda yok hiç yoktur
  • Büyük ihtimal HDDden diye düşünüyorum. HDD'nin anlık yazma hızı 1Gbiti desteklemesi gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArchEnemy
    Büyük ihtimal HDDden diye düşünüyorum. HDD'nin anlık yazma hızı 1Gbiti desteklemesi gerekir

1Gbit'i disklerin desteklemesi gibi bir durum söz konusu degildir.. Ethernet kartlari bu hizi desteklerse
    baglanti 1Gbit olur ya da kablo.. Bunun haricinde diskin 125mb ile yazip ya da yazamamasi link hizini etkilemez.

Surekli olarak bu tur gidip gelmeler varsa kablonuzun kalitesi kötü olabilir AWG cinsinden. Belkide switchiniz saniyede
    cevirebilecegi trafik miktarini bu $ekilde dagitiyordur

Saygilar
  • Teşekkür ederim gayet güzel bir açıklama yaptın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar ağ sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.