Bildirim
1gb ddr2 666mhz cl5 ram mi daha iyi yoksa 1gb 800mhz cl6 ram mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
anakartının desteklemesi işlemcinin desteklemese uyumlu calısması veya ustunde baska ram varsa onunla uyusması onemlı seyler uyumsuzluk olursa daha cok kasar ve mavı ekran hatası verır anakrtının ve işlemcinin uyumlu olmasına dıkkat et -
ana kartım 800mhz'lik rami destekliyo. Benim kafama takılan şey gecikme süreleri arasındaki farkın performansa etkisi olurmu? CL5 ramlerin gecikme süresi düşük diye daha performanslı yazıyo forumlarda. 800mhz mi daha iyi yoksa 667 mhzlik rammi? -
sıkıntı 667 ile 800 arasında olabilirde olmaya bilrde.benim eski pcde olmamıştı ama biladerin kinde oldu. Ben ddr3 1600mhz cl9 kulanıyom anakartım ve bu remlerle daha iyi performans saglyo cl7 kulansam sıkıntılı diyorlar cl7 kulancksan 1333mhz olsun diyorlar. Yani takmadan anakartına pek sonuç alamazsın anakartın desteklıyosa tak dene. -
:( akşama bakacım artık. performans testi yapıp puana göre belli olur hangisi iyi. Benim şu gecikme süreleri kafamı karıştırdı. Gecikme süresi ne kadar az ise o kadar iyimiş. 667mhz lik cl5'in gecikme süresi az iken 800mhz lik Cl6'nın gecikme süresi daha fazla. 800mhz daha iyidir diye düşünüp ramleri değiştirdim. inşallah iyi yapmışımdır! -
667 ve 800 lüğü birlikte kullanacaksan 800lük te 667 hızında çalışır. -
yok sadece 800mhz'lik ramleri kullanıcam. tek kafama takılan şey gecikme süreleri :( -
800 Mhz'liği kullan bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X