Şimdi Ara

1h Warrior-Warlock....Umarım pişman olmam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar 815k sp kastım Carımı Warior Varlock yapmaya karar verdim...Kendim 96 Blade ve 94 Viz clerik sahibiyim....

umarım Pişman olmam...bu yolda bana tavsiyeleriniz nelerdir...

1h Warrior-Warlock....Umarım pişman olmam..

• warlock+1h güzel ama sadece çin charlara karşı güzel eu cleric olan charı kesebilmen için axede stun veren skill ve 2h skillerine ihtiyacın olacak yinede bi clerice karşı şansı az bence bu charların hele warrior+clericse karşı taraf ^_^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-No -- 13 Mayıs 2009; 14:10:22 >
  • 815k sp var 80 levele kadar vizle kascam ve 3 gap gitcem...2h ta açabilirim
  • 89 levele kadar (2h)warior -warlock olarak geldim pvpye cıktım adama zehirleri atıyorum ama 7 kerede 1 kere anca tutuyordu baktım adamın üzerinde holy spell var china chardı fakat partisinden dolayı holy almış ve anladım ki holy olan chara karşı warlocun hiç bir üstünlüğü yok ve warlocu geri çekip cleric açtım ve şimdi istediğim gibi oldu fakat wariorda unutmaman gerken crt en az 12 olan bi silah sen bana gene bakma derim, artık nasıl bakmayacaksan
  • Sana şiddetle warrior/rogue öneririm her türlü builde karşı avantajın var mesela çin charlarını örnek alalım 2h ile canını düşürürsün ve down yapmaya çalışırsın adam down oldumu dagger +%75 psycal damage ile adama girişirsin adamı ancak block kurtarır eu charlardada bless var o zorlarsa zorla ama oda dert değil axedeki stun 1hdeki knock bak crossbowdaki k.b ve k.d ile çok zmn kazanabilirsin ama çok iyi oynamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Sana şiddetle warrior/rogue öneririm her türlü builde karşı avantajın var mesela çin charlarını örnek alalım 2h ile canını düşürürsün ve down yapmaya çalışırsın adam down oldumu dagger +%75 psycal damage ile adama girişirsin adamı ancak block kurtarır eu charlardada bless var o zorlarsa zorla ama oda dert değil axedeki stun 1hdeki knock bak crossbowdaki k.b ve k.d ile çok zmn kazanabilirsin ama çok iyi oynamak lazım

sen bu yazdıklarını yapana kadar seni yerler sürekli silah deiştircen 2h ile düşürcen dagger %75 skili vurcan axe e gecip stun vurcaksın sonra 1h ile kd sonra crossbow kb atıp zaman kazanacaksın bunları yapana kadar pvp de seni bekleyecek bir oyuncu varmı? varsa söle oynamasın bidaha sro.
  • 1h warrior/warlock eskisi kadar avantajlı değil.Klasik ama 2h/cleric öneririm iyi damage vurursun ve cleric sayesinde sağlam olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Warrior-Cleric açmanı öneririm, 100 lv.' la beraber..
  • quote:

Orjinalden alıntı: best27

quote:

Sana şiddetle warrior/rogue öneririm her türlü builde karşı avantajın var mesela çin charlarını örnek alalım 2h ile canını düşürürsün ve down yapmaya çalışırsın adam down oldumu dagger +%75 psycal damage ile adama girişirsin adamı ancak block kurtarır eu charlardada bless var o zorlarsa zorla ama oda dert değil axedeki stun 1hdeki knock bak crossbowdaki k.b ve k.d ile çok zmn kazanabilirsin ama çok iyi oynamak lazım

sen bu yazdıklarını yapana kadar seni yerler sürekli silah deiştircen 2h ile düşürcen dagger %75 skili vurcan axe e gecip stun vurcaksın sonra 1h ile kd sonra crossbow kb atıp zaman kazanacaksın bunları yapana kadar pvp de seni bekleyecek bir oyuncu varmı? varsa söle oynamasın bidaha sro.

yapsada türkiye internet koşulları bunaizin vermiyor. silah değiştirirken çok zaman kaybettiriyor bağlantı.

• 2 hden maddening ve dare devili açmanı tavsiye ederim unutma hızlı bir warrior/warlock kraldır npc setle iş yapanlar var ^^
  • DAGGER OL DAHA IYI
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

1h warrior/warlock eskisi kadar avantajlı değil.Klasik ama 2h/cleric öneririm iyi damage vurursun ve cleric sayesinde sağlam olursun.

1h 2h clerik olurum büyük ihtimal...

ama bu seçimi 100 levele bıraktım... 100 levele kadar bard gitmek daha mantıklı . 80 e kadar wizle kascam 80 den sonra warrior bard kasacam.. 100 de bardı kapatıp clerik açarım.... peki barrdan neleri açayım gerekli olan skiller...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

DAGGER OL DAHA IYI

Warrior Warlock yavaş yaşar zor ölür.Dagger hızlı yaşar çabuk ölür.+ Dagger/warlockla bir Warriorun savşını bütün şartlar eşit oldugunda debuff atmadan sadece warrior skinleriyle işi bitirebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

quote:

1h warrior/warlock eskisi kadar avantajlı değil.Klasik ama 2h/cleric öneririm iyi damage vurursun ve cleric sayesinde sağlam olursun.

ama bu seçimi 100 levele bıraktım... 100 levele kadar bard gitmek daha mantıklı . 80 e kadar wizle kascam 80 den sonra warrior bard kasacam.. 100 de bardı kapatıp clerik açarım.... peki barrdan neleri açayım gerekli olan skiller...

barda buff olarak işe yarıyanlar magic tambour gibi bi skill vardı mor bi balkabağı onu açtıgında 2. bir bardla dance yapabiliyosun bu dancelar arasında çok güçlü bufflar var.Ek olarak noise ve tabiki moving march

• quote:

Orjinalden alıntı: best27

quote:

Warriora boşa tank demiyorlar demi ztn onlara gerek kalmaz adam düştümü dagger işini bitirirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: effsane_61

quote:

100lvl olunca bard'ı cleric yapıcaksan sadece moving march ve noise skillerini açman senin için yeterli olucaktır.

• merak neyin etme tank gibi olur sen rahat ol
  • Yol Yakınken warior/cleric'e dön.Şiddetle tavsiye ederim.
  • cleric ke don bence warlock cleric karsısında dayma ezilir
  • Arkadaşm dvm et derim 1handed / warlock iyi bir seçim serverlarda Çok az var bu çar tipi işin sonuna (100lvl) geldiğinde çarının nasıl yatıralamaz oldğnu görüceksin bundan emin olabilirsin .

buradan da biraz fikir edinebilirsin arkadşm buyur

http://www.wegame.com/watch/Silkroad_Lv90_Fullfarmed_One_handed_Sword_Warrior_Warlock_PvP/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.