Şimdi Ara

+1k mi +200 mi ???(infinity)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu topici acmam daki neden eski erica yani +1k olayinin acilmasidir...
    sadece infinity'de suanki +200 basilan erica serverdan oynayan arkadaslara soruyorum hangi serverda oynayacagiz burdan cikacak sonuc ile ericadaki clanimi ve playerlari luna'ydi galiba o servera alacagim server acilana kadar bana iletirseniz sevinirim iyi aksamlar ...

• ben +200 de oynarım büyük ihtimalle ama tabi + basma prog. yaparsam Luna da oynayabilirim kanka :)
  • cvplariniz net olursa sevinirim cunku ona gore hareket edecegim cogunluk ne derse o olacak ...
  • valla beyler ben zamanımın %80 ini lunada geçiiricem gibi :D

tabi hic belli olmas ama eski göz ağrım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 11 Aralık 2006; 21:14:50 >
  • guzelll
  • bide adamlardan 3k dmg yemekten bıktım sen o kadar kas kendini bas armorunu adam soksun kediyi ...... seni bana ters :(((((
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

bide adamlardan 3k dmg yemekten bıktım sen o kadar kas kendini bas armorunu adam soksun kediyi ...... seni bana ters :(((((

haklısın bende geçerim eski ericaya :)
  • Ben +1k da oynarım oynarsam eğer.Okul zaten uzadı,+135 basıp sonra elimde itemin patlaması olayından sonra basarım sorunsuz sorunsuz daha iyiZaten sadece PvP için oynarım bu saatten sonra oyunu
  • katiliyorum arkadaslar hepiniz dogruyu soluyorsunuz ama bu serverda sadece 3 kisimi oynuyo yoksa kimsenin ilgisini cekmedimi dediklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaNTaNYaN

katiliyorum arkadaslar hepiniz dogruyu soluyorsunuz ama bu serverda sadece 3 kisimi oynuyo yoksa kimsenin ilgisini cekmedimi dediklerim

Ben de +1k dan yanayım.Anam agladı item patlatmaktan.Eray ın da dedigi gibi 3k damage yiyoruz armorlar 120 ortalama olmasına ragmen.Sıkıldım artık yatmaktan

İyi de bu server açıldımı ? Açılacakmı ?Birde c4 mü c5 mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecowayt -- 12 Aralık 2006; 12:02:03 >

• Luna serveri c5 olursa elime c5 client geçene kadar ericada devam ama luna c4 olursa +1k nın tadına bakmak isterim yüksek rateli server secmemin nedeni pvp yapmak Bu arada Luna c5 mi c4 mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpi19

Luna serveri c5 olursa elime c5 client geçene kadar ericada devam ama luna c4 olursa +1k nın tadına bakmak isterim yüksek rateli server secmemin nedeni pvp yapmak Bu arada Luna c5 mi c4 mü

Luna c4 te ben pek anlamadım +1k infinity rod la millete 200 dmg vuruyorumAnlamadım walla ne oluyo.Class OL bu arada.
  • Oha diyorum başka bişi demiyorum gerçe karşındakinin class ve armorunada bağlı bi durum sanırım ben hiç 1k dönemde oynamadım o yüzden pek fazla yardımcı olamicam bu arada teşekkürler c4 olmasına sevindim
  • bu cok normal ( mage acmayın tecrube konuşuyor :D )

ve server açık ve c4 :D
  • 1k olayında titan diyorum başka bişi demiyorum
  • ok gel sen titan ol bende tyrant veya SR +1k larla pvp yapalım bakalım kim alcak ama toplu girişimlerde titan vazgeçilmez :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

ok gel sen titan ol bende tyrant veya SR +1k larla pvp yapalım bakalım kim alcak ama toplu girişimlerde titan vazgeçilmez :D

Kardesim ben 1k döneminde daha önce hiç oynamadım char açmak serbest beğenmezsem değişrim bu kadar basit
  • Zaten ericadaki charların itemlerindeki basılmış olan + yı 5 ile çarpıp yeni erica(gustin)e geçirmişler.
  • ben ericada oynarim ah erica nerdesin ne kadar sacma herkes 1000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.