Şimdi Ara

1V1Y Para iadesi yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birçoğunuzun da bildiği üzere geçtiğimiz günlerde 1v1y.com adlı alışveriş sitesi faaliyetlerini durdurma kararı aldı. Ki bu şirket tanınmış birçok markanın sahipleri tarafından kurulmuş zamanında.

Twitter, ekşisözlük ve şikayetvar.com sitelerine baktığınızda insanların halen para iadelerini beklediğini göreceksiniz. Buna ben de dahil. 700 liralık siparişimi iptal edip 15 gün içerisinde iade edeceğiz deyip yahklaşık 2 aydın oyalıyorlar ben ve yüzlerce başka insanı. Ve en üzücü durum ise ülkemizde buna hiçbir kurumun müdahale etmemesi. Adamların ne sitesi ne telefon numarası ne de maşl adresleri çalışmıyor. İletişim kuramıyoruz .

Cimer e başvurdum fakat tüketici hakem heyetine başvurmak daha iyi galiba.

Benim gib mağdur olan arkadaşlar ve diğer arkadaşlar konu hakkında fikirlerinizi paylaşın. Paylaşın ki en azından bu insanların nasıl hareket edeceği konusunda bir fikri olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yaptıysanız neden uğraşıyor veya sitenin ödeme yapmasını bekliyorsunuz ki? Chargeback yapın geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    O nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remus_romulus R kullanıcısına yanıt
    harcama itirazı, bankanı ara yardımcı olurlar. daha önce pcdepo vs aynı şeyleri yaptığında kart ile alanlar 10-15 günde paralarını aldılar.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    harcama itiraz formunu doldurup ilettim.. işleme alındığına dair mesaj ve mail geldi. bekliyorum.

yardımınız için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVANTAJİX PARA İADESİ
    14 yıl önce açıldı
    Ücret İadesi Kredi Kartına Oldu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.