Bildirim
2.0 i-vtec lpg dönüşüm
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bugün prince silverline almaya karar verdim, önümüzdeki hafta takılacak...
takılacaktı, 2 tane sorun çıktı...
1. enjektör tedarik edilemedi.
2. proje sıkıntısı yaşandı.
sonuçta prince silverline iptal oldu...
Yerine sıkıntı yaşamadan taktırabileceğim lpg sistem önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Araç Honda Stream 2.0 i-vtec
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnplt -- 10 Temmuz 2012; 16:13:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mtnplt
prins ile kaybetmek yok.. en doğru kararı verdiniz.. doğru montajla EN İYİLERİN TERCİHİ olan prinsle sorunsuz kullanımlar ve bol tasaruflar dileirm -
güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: mtnplt
takılacaktı, 2 tane sorun çıktı...
1. enjektör tedarik edilemedi.
2. proje sıkıntısı yaşandı.
sonuçta prince silverline iptal oldu...
Yerine sıkıntı yaşamadan taktırabileceğim lpg sistem önerisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Araç Honda Stream 2.0 i-vtec
merhabalar. BRC ve Honda emin olun kusursuz bir iki olacaktır. Ankara'da 2a Mavidenizler'i güvenle tercih edebilirsiniz. 1.58 ohm benzin enjektörü prensibiyle çalışan hızlı enjektörleri, plug&drive yazılımı ile mükemmel bir sürüş keyfiyle birlikte tasarrufu da size sunacağında emin olabilirsiniz.
-
Aracımın stepnesi altta ve simit tankın şamandırası dışarı doğru olacak,
buna göre maliyet ve model ne olur + projede sorun yaşanırmı ?
Bu arada Ankarada değilim ama yakın küçük bir ildeyim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X