Şimdi Ara

2.0 motoru geçmeyecek şekilde enteresan yakıtlı arabalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela komşumuzda şu anda 1 eski kasa Ford torneo var 1.8 tdi. araç 46 kuruş yapmaktadır fiziksel olarak kime sorarsanız sorun aynı değeri alıyorlar yani komsu araçta bi sorun yok. ben anlamıyorum bi araba bu kadar nasıl yakabilir hem de ticari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motor safkan Amerikan tasarımı bir dizel. Araç 1600KG aeordinami den yoksun, vites oranları berbat, tork yok, beygir yok. Sağlamlık derseniz taş gibidir de yakıtta üzer. Şuan da dükkânda kullandığımız Connect, 8 Litre şehir içi 6 litre şehir dışı tüketime sahip. Gaza abanirsan, 10-12 litre görmen olası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanayi sitelerinde bolca görülüyor o connectler. Çoğu chipli, duman ata ata gider tam bir saatli bombadır.

• evet chip li çoğu. %30 civarı yakıt tasarrufu saglatiyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

Motor safkan Amerikan tasarımı bir dizel. Araç 1600KG aeordinami den yoksun, vites oranları berbat, tork yok, beygir yok. Sağlamlık derseniz taş gibidir de yakıtta üzer. Şuan da dükkânda kullandığımız Connect, 8 Litre şehir içi 6 litre şehir dışı tüketime sahip. Gaza abanirsan, 10-12 litre görmen olası.

yemin ediyorum Ford mühendisleri bu kadar iyi anlatamaz :) ama o lanet arabanın aldığı kumaşları da başka hicbi araba almıyor :))

• enzo_mcfly E kullanıcısına yanıt
    10 sene kullandık halen de kullanırız, bi keresinde tam 4 takla attım. Araç en son sol tarafa yattı ve şase direkleri halrn saglamdı. Bagajı en geniş ve yükü attığınızda esnemeyen bir arabadır. (Segmentinde) konfor ve az yakıt hariç her şeyi işine uygundur. Bakım maliyeti minimum, parça çok ucuz, ikinci eli harika, sıfırını almanız da çok kolay. Zaten fiyatının kalitesinde işçilik fiyatının çok üzerinde bir işlevsellik var. Hele o arka koltukları sökünce çok geniş, tam bir esnaf aracı. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozeceze

10 sene kullandık halen de kullanırız, bi keresinde tam 4 takla attım. Araç en son sol tarafa yattı ve şase direkleri halrn saglamdı. Bagajı en geniş ve yükü attığınızda esnemeyen bir arabadır. (Segmentinde) konfor ve az yakıt hariç her şeyi işine uygundur. Bakım maliyeti minimum, parça çok ucuz, ikinci eli harika, sıfırını almanız da çok kolay. Zaten fiyatının kalitesinde işçilik fiyatının çok üzerinde bir işlevsellik var. Hele o arka koltukları sökünce çok geniş, tam bir esnaf aracı. Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

lan hiç sorma ya. lan 25 yaşımdayım 30 A kadar herkes abi diyo zmk torneo yla mal götürünce :)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.