Şimdi Ara

2.0 Turbo Laguna Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laguna 2 makyajlı kasanın 2.0 T otomatiği alınır mı kullanan var mı lpg'ye uyumu nasıldır bu hafta aracı görmeye gideceğiz şanzımanı ve motoru nasıldır sanırım Volvo'nun 2.0 T motoru kullanılıyor o da tüpe tam uyumlu değil diye biliyorum aynı motor mudur bilgisi olan var mı?

Link:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-laguna-2-2.0-t-benzin-lpg-177-hp-full-paket-privilege-239410360/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahsen ben volvo s60 alirdim . illa turbo lu benzinli alicak olsam renault almazdim. Volvo daga dolu ve oturakli benim gozumde. Ama icinize sindiyse genede alinir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilaymen78

Sahsen ben volvo s60 alirdim . illa turbo lu benzinli alicak olsam renault almazdim. Volvo daga dolu ve oturakli benim gozumde. Ama icinize sindiyse genede alinir.

Hocam 26-27 civarına 2005 üstü düzgün s60 bulmak imkansız

• Yani evet laguna daha yeni alabiliyorsu nuz.kafanizi karistirmiyayim ama ben yinde almazdim.gecen hafta 2005 model mondeo ghia x arabami sattim . sakin kullanimda 14 litre yakiyordu.

• D sınıfı araçları 2.0 benzin yerine, 2.0 dizellerini tercih edin. Ben Mondeo 2.0 dizelle tam otomatik şanzımana rağmen Bursa şehir içinde 7.5 lt ile dolaşıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    2.0 tempra alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.