çok kötü bir oyun....havadan iki gol..... biri kendi kalesine.biride penaltıdan azdahada kurtarıyordu kaleci..oyun diye bişi yok çok kötü oynuyoruz...
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: EverQuesT
çok kötü bir oyun....havadan iki gol..... biri kendi kalesine.biride penaltıdan azdahada kurtarıyordu kaleci..oyun diye bişi yok çok kötü oynuyoruz...
Alıntıları Göster
aynen...
quote:
Orjinalden alıntı: EverQuesT
quote:
Orijinalden alıntı: blue
aynen...
quote:
Orjinalden alıntı: EverQuesT
Alıntıları Göster
2-0 iyi bir skor ama goller haricinde milli takımda hiçbir şey yok açıkça söylemek gerekirse iyi oynamıyoruz bu maçı böyle götürürüz ama çarşamba gürcistanda da böyle oynarsak işimiz zor gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
2-0 iyi bir skor ama goller haricinde milli takımda hiçbir şey yok açıkça söylemek gerekirse iyi oynamıyoruz bu maçı böyle götürürüz ama çarşamba gürcistanda da böyle oynarsak işimiz zor gözüküyor
Alıntıları Göster
POLONYA 8-0 AZERBEYCAN
AZ ÖNCE BİTTİ, AZTV'DEN İZLEDİM
quote:
Orijinalden alıntı: foxrun27
POLONYA 8-0 AZERBEYCAN
AZ ÖNCE BİTTİ, AZTV'DEN İZLEDİM
Alıntıları Göster
ohara
quote:
Orijinalden alıntı: isra
ohara
Alıntıları Göster
Bu ne ya Allah aşkına futbol mu bu? Rezalet oynuyoruz. Gol kaçırma rekoru var. Şu seyirciye yazık. Bu arada bahar ayında saha patates tarlası gibi. Pirinç ek karpuz biç o kadar olur
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Bu ne ya Allah aşkına futbol mu bu? Rezalet oynuyoruz. Gol kaçırma rekoru var. Şu seyirciye yazık. Bu arada bahar ayında saha patates tarlası gibi. Pirinç ek karpuz biç o kadar olur
Alıntıları Göster
berbaaaat oyun
quote:
Orijinalden alıntı: derbederxl
berbaaaat oyun
Alıntıları Göster
Dk 82 durum Tür 2 - Arn 0
gollere bak biri penaltıdan diğeri kendi kalelerine maçta başka pozisyon çok başımız ağrıyacak çook
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
gollere bak biri penaltıdan diğeri kendi kalelerine maçta başka pozisyon çok başımız ağrıyacak çook
Sıkıntılık bir maç. Milli maç olmasa izlenmez bile. Böyle top mu oynanır kardeşim?
quote:
Orijinalden alıntı: Hellmarch
Sıkıntılık bir maç. Milli maç olmasa izlenmez bile. Böyle top mu oynanır kardeşim?
Alıntıları Göster
bu ne biçim futbol ya.. iğrenç ötesi.. (bu arada iddaa dan 40 ytl kaptım yine)
quote:
Orijinalden alıntı: the_point
bu ne biçim futbol ya.. iğrenç ötesi.. (bu arada iddaa dan 40 ytl kaptım yine)
Alıntıları Göster
futbol iç açıcı değil...
quote:
Orijinalden alıntı: OttoVonBismarck
futbol iç açıcı değil...
Alıntıları Göster
dostlar tv deki sağ üst köşedeki kırmızı noktanın ne olduğunu biri açıklarmı? üstünde de yıldızlı deynek var