Evde çok sıkılıyorum bir konsol alayım dedim ama öğrenciyim, ancak o kadar para ayırabildim. Birkaç sorum olacak. 2.000'e 2. El Xbox One Fat kasa alınır mı? Far Cry 6 oynanır mı? Fifa 23 çıkınca oynanır mı? Oyun desteği ne zaman kesilir? Gamepass'in kalkması gibi bir ihtimal söz konusu mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.000'e Xbox One alınır mı?
-
-
Oyun desteği biraz daha sürer
Fifa 23 oynarsın, gamepass in kesilmesi söz konusu değil fakat gamepass den tam olarak yararlanamazsın çünkü series s ve x e özel oyunlar çoğalacak zamanla sistemde.
yapacağın en mantıklı şey 2. el series s almak olur ama bütçen çok kısıtlıymış. Sadece fifa amaçlı oynayacaksan xbox one da üzmez seni.
Haricinde far cry 6 gibi yeni oyunları oynamayı düşünüyorsan almanı önermem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 20 Eylül 2022; 0:36:11 > -
bir kaç ay önce uygun fiyata tek kollu xbox one aldım. daha çok küçük çocuğum için almıştım. gamepass ta çocuklara yönelik güzel oyunlar var.
arasıra bende fifa2022 (gamepass ta ücretsiz) ve forza4 oynuyorum. grafikler, oynanabilirlilik çok iyi. bence 2000 tl ye hala alınabilir. tabi biraz bütçeni arttırıp series s falan alabilirsen daha iyi olur.
gamepass olmasa microsoft bu konsolları zor satar, içeriği çok iyi, gold üyelikte ea sports ta var. microsoftun mağazasıda çok iyi, gamepass üyeliği içeriği zenginleşerek devam eder.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X