Şimdi Ara

2.000 TL'ye kadar PC Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web tasarım işi, photoshop falan arada video editleme render alma gibi amaçla kullanacağım pc yi. E haliyle oyun oynamayada müsait kasa olacağından, her yola gelecek şekilde max 2.000 TL bütçeli pc toplayacağım arkadaşlar :) Ancak kafam çok karışık. İşlemci AMD tabanlı mı daha doğru olur İNTEL tabanlı mı? SSD yi daha sonra ekleyeceğim.

Yaptığım örnek ekte. Sizce nasıl? En son model AMD daha mı iyi olur? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackals01 -- 2 Haziran 2015; 14:59:40 >

• Bu daha iyi olur
  • Düşünülebilir.
  • Cevaplar için teşekkürler. Aşağı yukarı 2.000 liralık pc için en ideal kombinasyon bu şekilde herhalde? Peki neden AMD işlemci tercih edilmiyor? FX 9590 8 çekirdekli işlemci varken i5 4.nesil niye?

Bir de bu kasa kaç yıl idare edebilir tahminen. Kapitalist düzen elbet 2 3 yıla yeni yeni teknolojiler çıkacaktır elbet ama öngörü olarak :)
  • AMD 7650k
    16 GB RAM
    sapphire r9 280x

• jackals01 kullanıcısına yanıt
    İşiniz render gerektiriyorsa fx işlemcileri araştırın fx serisi sayısal avantajla daha iyi render alır forumda konular mevcut

Oyun olarak ise tam tersidir i5 bütün fx lerden daha iyi performans verir
  • Konu kirliliği olmasında bana da sadece oyu oynamalık psu, monitor klavye mouse dahil max 2000 tl ye kadar pc lazım. Sırf oyun icin alınacak, intel olmasını ve min8gb ram olmasını istiyorum ama 8gb dende fazla olmasın.
    Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler beyler yorumlarınız için. Değerlendireceğim.
  • Arkadaşlar son 1 2 haftada dolar hareketleri yüzünden askıya almıştım ama şimdi artık daha da netleşti kafamda. SSD de ekledim. Son halini kontrol edebilir misiniz? Ram de Hi-Level 1600mhz 4x2 gb ile değiştirebilirim hemen hemen aynı fiyat. Bir de ekran kartını r9 280 ile değiştirmeye çok gerek yoktur sanırım? Akşama siparişi vereceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackals01 -- 13 Haziran 2015; 16:33:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.