Şimdi Ara

2.1'den 2.0.x ya da 1.1.4'e downgrade işlemi nasıl yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pasaport kaydı için imkanım olmadığından versiyonu 2.1'den düşürerek alternatif yollarla işlem yapıp kullanmaya devam etmek istiyorum.

Çok aramama rağmen 2.1'i düşürebilecek bir yönerge bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimtur -- 28 Eylül 2008; 0:47:46 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_24710247/mpage_1/key_downgrade/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lod0ss -- 28 Eylül 2008; 0:48:19 >
  • Tam link isteyecekken editlendi, çok teşekkür ederim. Bu yöntemi deneyip sonucu sizinle paylaşırım. Saygılar
  • hadi bakalım kolay gelsin
  • iTunes 8.0'ı kaldırıp 7.5 kurduktan sonra aldığım hatayı yazıyorum:

>The iPhone "Kerim" can not be used because it requires iTunes version 8.0 or later. Go towww.itunes.com to download the latest version of iTunes.

>iPhone "Kerim" iTunes 8.0 ve sonrası gerektiğinden kullanılamıyor. (Versiyonum 2.0.x değil 2.1 olduğu için sanıyorum.) iTunes'un en son versiyonunu indirmek içinwww.itunes.com'a gidiniz.

Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz?

Ekleme: Yabancı ve yerli forumların hiç birinde konu ile ilgili bir açıklama bulamadım. Buna bakarak 2.1 için henüz downgrade çıkmadığını düşünüyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimtur -- 28 Eylül 2008; 20:19:44 >

• beyler aynı sorun benimde başıma geldi ne yapabilirim yardım lütfen custom 2.1 firm yükleyeceğime restore 2.1 orjinali yükledim otomatik olarak sim lock ve itunes kablo emergency call da takılı kaldım eski versiyonum 2.0.1 idi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.
  • kardeş my documents my music itunes içinden library sil ve tekrar kur o zaman düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1+1 mi? 2+1 mi?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepsini denedim arkadaşım ama olmadı bilmediğim yada uygulamadığım bir yönerge bilen varsa lütfen yardımcı olsun
  • ben 2.1'den çok 1.1.4'e indim %100 denılenlerı yaparsan gecebılırsın senın kesın atladıgın bır nokta var tekes11 arkadasımızın dedıgını dene bir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerimtur

iTunes 8.0'ı kaldırıp 7.5 kurduktan sonra aldığım hatayı yazıyorum:

>The iPhone "Kerim" can not be used because it requires iTunes version 8.0 or later. Go towww.itunes.com to download the latest version of iTunes.

>iPhone "Kerim" iTunes 8.0 ve sonrası gerektiğinden kullanılamıyor. (Versiyonum 2.0.x değil 2.1 olduğu için sanıyorum.) iTunes'un en son versiyonunu indirmek içinwww.itunes.com'a gidiniz.

Bundan sonra ne yapmamı önerirsiniz?

Ekleme: Yabancı ve yerli forumların hiç birinde konu ile ilgili bir açıklama bulamadım. Buna bakarak 2.1 için henüz downgrade çıkmadığını düşünüyorum. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Aldığın hata nın nedeni İTUNES in C:\Documents and Settings\********\Belgelerim\Müziğim\iTunes klasörü yüzünden bunu silmelisin yeniden kurmana gerek kalmadan itunes çalışacaktır.
    downgrade işleminde 2.0 dan 1.1.4 e inmekten farklı bir işlem yok itunes in eski versiyonunu yüklüyorsun vsvs.. hepsi zaten linkte yazıyor ben defalarca üst versiyonlara geçmeye alıştığım için forumun müptelası oldum hatta kaçak iphone kullandığım için imei klonlamayı bile kendim yaptım :) sağolsun donanım haber de doğru ve düzgün bilgi veren arkadaşlar.
    ancak downgrade işleminde birkaç dosyaya ihtiyacın oluyor forunda vardı bunların hpsi
    _En__ZiPhone_patched_by_kIREmK_04.05.04_G.zip gibi..

• Telefonun 3G ise 1.1.4e felan dönemezsin haberin olsun..
  • Arkadaşlar 2.1 orginal fw den 1.1.4 e geçmek için yaklaşık 12 saatdir iphone ile uğraşıyorum.
    itunes 7.5 de iphone u dfu mod a alıyorum. (ziphone dan da dfu ya aldığımı görebiliyorum) itunes iphone u görüyor.
    shift restore ile 1.1.4 org.fw yi seçiyorum. restore işlemi başladıktan 7-8 sn sonra "error occurred (6) hatası alıyorum.
    kafayı yemek üzereyim yardımlarınızı bekliyorum.

(telefonu dfu moda almıyosun filan demeyin sakın :))
  • 3g telefonumu 1.1.4 versiyona dusurbılıyomuyum akadas 3g ler 1.1.4 olmuyor dıyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.