Şimdi Ara

2+1 hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Creative SBS A300
    http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=2-CREATIVE%20SBS%20A300
    Logitech 17W S200
    http://www.kocpa.com/asp/show_stock.asp?product=2-LOGITECH%2017W
    Veya yakın fiyatta(40-50 arası) başka öneriniz var mı?

• mc 300(35ytl) ya da creative sbs370(40ytl).Microlab m820 biraz pahalı 55 ytl onu alırsan çok daha iyi performans alırsın.Bahsettiğin setler tavsiye ettiklerime göre çok geri plandalar fiyatlarına göre alınacak daha iyi setler var yazdım.
  • peki sbs 380 hakkında bir bilgin var mı? sbs 370 ile aynı fiyatta
  • hocam bence biraz daha eklemeye çalışın paranıza , daha düzgün setler alabilirsiniz...misal x530
  • quote:

Orjinalden alıntı: muluturk

peki sbs 380 hakkında bir bilgin var mı? sbs 370 ile aynı fiyatta

ses olarak hiçbir fark yok 2 sini de dinlemiştim yapısal olarak küçük bir fark war ama onu da tam hatırlamıyorum şimdi
  • sbs serisinde ses biraz boğuk gelio sanki yada bana öle geldi ben bi kaçına baktımda ses pek canlı değil...yanıltmış olmuyum.
  • sbs 370 o fiyata alınabilecek hatta üzeri tek creative settir gerisi işe yaramaz dinledim oradan.Tavsiye ettiğim setler yukarıda pişman olacağını zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 vs 1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 2. bir konu daha açmadım boş yere...Ben de birçok kişinin ısrarla tavsiye ettiği CREATIVE SBS 370 veya I-Trigue 3300 (bunlarda olmazsa Microlab M820) almak istiyorum, ama piyasada hiçbiri yok...Her yer SBS 200 veya SBS 300 dolu bunlar bitmeden de başka model gelmeyecekmiş. Bana İstanbul'da bulabileceğim bir yer varsa söyler misiniz? Elinde olupta satıp başka bir marka veya model almayı isteyen varsa o da olur. Düşünen varsa PM'den ulaşın bana lütfen....
  • bahsettiğin creativeleri dinledim m820 yi dinle ve creativeleri de dinle aynı yerde aynı playerla dinle m820 yi alırsın bu bu kadar net.O seti ikinci plana atma h izlial. c om da m820 oldukça iyi fiyata satılıyor kargo da ücretsiz taksit imkanın da çok.
  • baba bende aradım kadıköyde maalesef bir tane bile sbs 370 bulamadım herkeste 300 var ben de artık onu aldım:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

bahsettiğin creativeleri dinledim m820 yi dinle ve creativeleri de dinle aynı yerde aynı playerla dinle m820 yi alırsın bu bu kadar net.O seti ikinci plana atma h izlial. c om da m820 oldukça iyi fiyata satılıyor kargo da ücretsiz taksit imkanın da çok.

bulsam dinleyeceğim ama @muluturk arkadaşımında dediği gibi heryer SBS 300 tarlası...Başka set yok ki...
    Adamlar 'bunları eritmemiz lazım' diyor ısrarla, diğer modelleri piyasadan çekmişler. Resmen zorla satacaklar millete aşırı stokları...Ben de dün SBS 200 aldım, aynı gün geri verdim. SBS 300'den tek farkı bass kontrol yok...Tizler çok boğuk, Sub teneke gibi resmen.. Utanmadan millete bu dandik şeyleri kakalayacaklar...
    Creative'in bu politikasını şiddetle kınıyorum. Bu uyduruk şeyleri almak zorunda değil hiç kimse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 8 Şubat 2008; 2:26:29 >

• creativenin megaworksu ve sbs 370 seti haricinde beğendiğim seti olmadı.Sbs 380 adı ile kandırmasın üst model değil sbs 370 daha iyi hele o ortalıktaki a serisi 2+1ler berbak desek az kalabilir.Eğer iyi set istiyor isen microlab m820 h izlial. com da var oldukça iyi fiyatı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nighteen

creativenin megaworksu ve sbs 370 seti haricinde beğendiğim seti olmadı.Sbs 380 adı ile kandırmasın üst model değil sbs 370 daha iyi hele o ortalıktaki a serisi 2+1ler berbak desek az kalabilir.Eğer iyi set istiyor isen microlab m820 h izlial. com da var oldukça iyi fiyatı var.

Netten hiçbir zaman ürün almadım...Hele ki ses sistemini hayatta dinlemeden almam...2 kere yaptım o hatayı çünkü mecburiyetten...Ama SBS 370 alamadığımıza göre, m820 almak zorunda kalıcaz sanırım...Başka seçenek yok. Dinlemeden alacağıma göre tek sorumlu sen olacaksın dostum. Sadece sana güveniyorum bu durumda... Yani beğenmezsem direk senden alırım parasını... Neyse şaka tabii, beğenmesek de canın sağolsun kardeşim, başka seçenek zaten yok, hemen iade ettiğim SBS 200'den daha kötü olamaz sonuçta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 9 Şubat 2008; 4:26:17 >

• sana söyleyeyim o fiyata daha iyi set yok.Yırtınsa x230 onun fiyatı da 90 ytl ye çıkıyor o bile m820 kadar iyi set değildir.O fiyata daha iyisini dinlemen çok zor.Tavsiyelerim boş değildir tek beğenen ben değilim o seti x230 dan bile daha iyi bulan çok insan var.
  • sbs 200 den sonra bu set sana baya bir güzel gelir her açıdan.
  • Creative SBS A300 Benim kuzende var sesi çok net veriyor çok temiz bass ıda gayet iyi fakay yüksek seslere çıkınca ses boğuluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.