Şimdi Ara

2+1 Hoparlör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bunun için konu açmak belki gereksiz gibi oldu fakat bazı konularda emin olamadığım için konu açma gereği duydum. 2+1 ses sistemi arıyorum ve bütcem 200 tl ye kadar. Fakat ben genelde türk halk müziği ve sadece bağlama çalınan parçalar dinliyorum. O yüzden basslar ne kadar benim için önemliyse tizlerde o kadar önemli ( çok fazla bir bilgim yok fakat thm de tiz daha ön planda gibi geldi bana). Müzik tarzımı göz önünde bulundurursak bana önerebileceğiniz bir alet var mı acaba? Logitech ve Edifier in bazı modellerine baktım onların arasında kaldım gibi. Teşekkürler şimdiden. İyi forumlar.

• bana kimse yardımcı olmadı burada. sanırım düşük seviye ses sistemleriyle ilgilenmiyor çoğunluk. ben edifier m3300sf almaya karar verdim uzun araştırmalar sonucu
  • Teşekkürler tavsiye için, ürünü opsiyonlarım arasına koyacağım. ayrıca şekil olarak da güzel duruyor ürün.
  • arkadaşlar bende çok araştırdım ve creative t3300 aldım .öncesindede creative itrique serisi kullandığım ve çok memnun olduğum için önce aynı modele baktım bulamayınca bunu aldım.fiyatına göre çok çok iyi.hatta i trique den daha iyi ki itrique en iyi 2.1 lerdendir kendi sınıfında. kuzende logitech var tizleri ikisininde iyi ama bass olarak creative çok önde. ayrıca ekstra bir iki ekolayzır programı ile ses kalitesi %100 e yakın artıyor. edifierde bassların yetersiz olduğunu duydum o yüzden ilgilenmedim onuda belirteyim. bass benim için çok önemli. bassdan kasıt uğultu şeklinde değil. net ve dolgun basslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 10 Şubat 2015; 11:06:09 >
  • müzik tarzına göre değişir tabi beklentiler. ben daha çok türkü, jazz, klasik batı-türk, rock ve metal ağırlıklı dinliyorum. fazlasıyla yetecektir sanırım. mid ve tizler daha önemli zira. yanılıyor muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terliklihayvan

müzik tarzına göre değişir tabi beklentiler. ben daha çok türkü, jazz, klasik batı-türk, rock ve metal ağırlıklı dinliyorum. fazlasıyla yetecektir sanırım. mid ve tizler daha önemli zira. yanılıyor muyum?

orası öylede bass zaten bana göre müziğin temeli. her tarzdada yeri vardır. bende modern türküleri severim örneğin ve sağlam basslar oluyor arka planda. bunları net ve dolgun şekilde duymak isterim. edifier denemedima ama bass yetersizse benim için gereksiz bi sistem olur. almadan önce çok okudum bütün marka ve modelleri. logitechi kendimde denedim zaten. edifierinde tiz olarak iyi olduğu ama bassların yetersiz olduğu genel kanı. rock ve metalde tizler ön planda gibi olsada ben basslarıda duymayı isterim bu kişisel tercih sanırım. kendim her tarz dinlerim arabeskden, acid jazz a kadar bass benim için herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 10 Şubat 2015; 11:50:53 >

• bass'ın temel olduğunu düşünmüyorum ama mesela işin içinde bass gitar veya davul varsa kaçınılmaz olarak bass da vardır zaten :D valla ne yalan söyleyeyim, ben de iki model arasında kalmıştım. keşke karşılaştırmalı değerlendirme imkanım olsaydı ama yapacak bir şey yok. artık şans işi bu saatten sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bass'ın temel olduğunu düşünmüyorum ama mesela işin içinde bass gitar veya davul varsa kaçınılmaz olarak bass da vardır zaten :D valla ne yalan söyleyeyim, ben de iki model arasında kalmıştım. keşke karşılaştırmalı değerlendirme imkanım olsaydı ama yapacak bir şey yok. artık şans işi bu saatten sonra.

dediğim gbii abi sağlam bass alamassam, kulak ve yürek titreten o dolgun sesi hissedemessem keyif almıyorum tarz ne olursa olsun. creative benim ihtiyacımı karşılıyor. sende edifier al . beğenmessen satar başka model bakarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 10 Şubat 2015; 12:45:39 >
  • gelsin bakalım beğenmezsem iade ederim. hocam bir de bu yorumlardan yola çıkarak alışveriş yapma işi öyle bir şey ki, forumda dolaşıyorsun, yorumları okuyorsun, iyi yorumlar kadar kötü yorumların da olduğunu görüyorsun, artılar eksileri götürüyor, kafan pürü pak bir şekilde geldiğin gibi gidiyorsun
  • quote:

gelsin bakalım beğenmezsem iade ederim. hocam bir de bu yorumlardan yola çıkarak alışveriş yapma işi öyle bir şey ki, forumda dolaşıyorsun, yorumları okuyorsun, iyi yorumlar kadar kötü yorumların da olduğunu görüyorsun, artılar eksileri götürüyor, kafan pürü pak bir şekilde geldiğin gibi gidiyorsun

yorumlar ister istemez etkiler. ben kendi kulağıma güvenirim. daha öncedende memnun kaldığım için yine creative tercih ettim. kuzendeki logitech i dinledikten sonra (aynı segmentteki ürünler) yanılmadığımı anladım. açıkcası imkan olsa hepsini denemek isterim. hatta hifi modelleri . en çok hifi setleri merak ediyorum.

• özellikle klasik müzik için tatmin edici m3300sf. basları abartı değil. son seste bozulma yok. ben tatmin oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.