Arkadaşlar forumda o kadar çok 2+1 hoparlör sorusuyla karşılaştımki ; Bende kolaylık olsun diye nonamehifi deki haberi aşağıya koydum . -------------------------------------------------------------------------------------
AUDIOENGINE MAVİ DE
Amerikalı aktif hoparlör üreticisi , Audioengine Mavi Hifi güvencesiyle Türkiye de .
Hoparlörler özellikle Ipod, Mp3 player ve Notebook kullanıcılarına , plastik kasa olmayan ; MDF dış yapılarıyla standart Hifi ses kalitesi sunmaktadır .
Apple computer kullanıcıları için Airport Express desteği , Apple Ipod için USB şarj desteği sunmaktadır .
A5 Modeli : 349 $+KDV A2 Modeli : 199 $+KDV Olarak satılacaktır .
A5 modeli İngiliz What Hifi dergisi tarafından , 2007 yılının En İyi Aktif Hoparlörü seçildi .
biraz iddialı olmuş acaba hifi ses kalitesini ne kadar sunabiliyor? hemen birileri test etse
sevgili faraklit
nette biraz gezdim ve youtube da bile test videolarına rastladım . birde news yazan linke tıklarsan,farklı dergilerde çıkmış haber ve yorumlar var .
ben dinledim .gözümle görmesem aktif bass var derdim . a5 krk ve m-audio nun profesyonel studio monitörlerinden farksız .
ama onlar 600€ dan başlıyordu tabii.
yaaa bu apple için olanlar zen vision a olurmu acaba
arkadaşım hoparlöre , cd,mp3,laptop,tv,walkman,dvd yani ne istersen bağlayabilirsin . zaten yanında 3-4 tane kablo veriyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: djendy
sevgili faraklit
nette biraz gezdim ve youtube da bile test videolarına rastladım . birde news yazan linke tıklarsan,farklı dergilerde çıkmış haber ve yorumlar var .
ben dinledim .gözümle görmesem aktif bass var derdim . a5 krk ve m-audio nun profesyonel studio monitörlerinden farksız .
ama onlar 600€ dan başlıyordu tabii.
ben de nette biraz baktım yorumlar hep olumlu. ayrıca a2 bayaa küçük ama sesi yetiyor yorumları var. aslında para biriktirip hi-fi istiyorum ama bu da alternatifler arasında 350 dolar artı kdv fiyat için yurtdışındakiler biraz tuzlu demişler ama normal midir ben de bilemedim.
Sevgili faraklit ,
349 $+kdv olan A5 yani büyük olan model
A ise 199$+kdv . ama A5 bir başka . dinlemeden sakın birşey söyleme